Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

A-Derma Cutalgan (А-Дерма Куталган) спрей 100 мл

Код: 67999
A-Derma Cutalgan (А-Дерма Куталган) спрей 100 мл
Цена от 379.38 до 538.51 грн

Наличие в 107 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Спрей наружный

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для A-Derma Cutalgan (А-Дерма Куталган) спрей 100 мл

Состав

Water (Aqua), Caprylic/Caprictriglyceride, Glycerin, Uncaria Tomentosa Extract, Avena Sativa (Oat) Leaf/Stem Extract (Avena Sativa Leaf/Stem Extract), Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Benzoic Acid, Caprylyl Glycol, Carbomer, Propylene Glycol, Sclerotium Gum, Sodium Hydroxide.

Освіжаючий спрей Cutalgan на 98% складається з інгредієнтів натурального походження. Як і всі продукти A-Derma, в ньому містяться екстракти ревеню вівсяних пластівців, відомі своїм дуже заспокійливим і заспокійливу дію. Екстракт перуанської лози додається для посилення заспокійливого ефекту спрея. Він забезпечує швидке полегшення і діє як невидима пов'язка, надійно захищає епідерміс, забезпечуючи ефективність до 6 годин.

Способ применения и дозы

Перед використанням струсити флакон та розпилити на відстані 20 см від шкіри. Застосовувати так часто, як необхідно та до 6 разів на день. При необхідності розподілити по шкірі. Не розпилювати біля очей. Перед нанесенням на обличчя, розподілити засіб спочатку на ваші долоні, а потім нанести на шкіру. Для немовлят, дітей та дорослих.

Регистрационные данные

Добавить отзыв к товару

Отзывы о A-Derma Cutalgan (А-Дерма Куталган) спрей 100 мл

По этому товару ещё нет отзывов