Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Абифол саше №30

Код: 56613
Абифол саше №30
Цена от 422.86 до 964.10 грн

Наличие в 2295 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Инструкция для Абифол саше №30

Состав

Склад 1 саше: міо-інозитол 2000 мг, фолієва кислота 200 мкг, вітамин D3 (холекальциферол) 300 МЕ, вітамін В2 (рібофлавін) 0,8 мг,  вітамін В6 (піридоксин) 0,9 мг,  вітамін В12 (ціанокобаламін) 2 мкг, хрому піколінат 40 мкг. 

Показания

Рекомендації до споживання: може бути рекомендований лікарем як джерело поживних речовин з метою підтримки жіночої фертильності.

Абіфол має наступні властивості:

  • відновлює нормальний овуляторний цикл та менструальну циклічність
  • підвищує інтенсивність фолікулогенезу та якість дозрілих ооцитів
  • сприяє нормалізації гормонального балансу (зокрема, рівня андрогенів)
  • сприяє зниженню інсулінорезистентності (підвищенню чутливості клітин до інсуліну), підтримує оптимальний рівень глюкози крові
  • нормалізує вуглеводний обмін та загальний метаболізм
  • сприяє вирішенню деяких косметологічних проблем (надмірна жирність шкіри та волосся, підвищений ріст волосся на обличчі та тілі)

 

Міо-інозитол – вітаміноподібна сполука, що виступає в якості сенсибілізатора інсуліна та індуктора овуляції. Міо-инозитол позитивно впливає на баланс гормонів (зокрема, сприяє зниженню рівня тестостерону та інших андрогенів) та відновлює нормальну овуляторну активність і фертильність.

Фолієва кислота бере участь у синтезі ДНК, тому надходження фолієвої кислоти у необхідній кількості є однією з найважливіщих умов утворення здорових яйцеклітин.

За даними досліджень, застосування міо-інозитолу з фолієвою кислотою в підготовці до ЕКО підвищує число випадків успішної трансплантації ооцитів (Lisi F1, Carfagna P, Oliva MM, Rago R, Lisi R, Poverini R, Manna C, Vaquero E, Caserta D, Raparelli V, Marci R, Moscarini M, 2012)

 

Вітамин D3 (холекальциферол) 300 МЕ забезпечує нормальну роботу ферментів, які контролюють вуглеводний та ліпідний метаболізм. За даними досліджень, достатній рівень вітаміну D в організмі жінки – необхідна умова для овуляції.

Вітамін В2 (рібофлавін) нормалізує обмін всіх основних мікроелементів в організмі (зокрема, заліза), забезпечує нормальний синтез гемоглобіну та каталізує клітинне дихання. Дефіцит рібофлавину тісно пов'язаний з безпліддям та невиношуванням вагітності.

Вітамін В6 (піридоксин) покращує засвоєння білка, сприяє швидкій регенерації шкіри та регулює роботу сальних залоз. Також піридоксин контролює синтез серотоніну під час стресу, покращуючи настрій та підвищуючи стресостійкість.

Вітамін В12 (ціанокобаламін) покращує засвоєння фолієвої кислоти та посилює її дію.

Також ціанокобаламін врівноважує процеси гальмування та збудження в нервовій системі, регулює енергетичний обмін та є важливим в підтримці репродуктивної функції.

Хрому піколінат сприяє зниженню глюкози у крові, нормалізує жировий та вуглеводний обмін, сприяє зменшенню потягу до солодкої їжі та зниженню ваги. «Абіфол» містить хрому піколінат в органічній хелатній формі, що легко засвоюється.

Противопоказания

індивідуальна непереносимість компонентів, дитячий вік, вагітність та період лактації.
Застереження щодо вживання: не слід використовувати в якості заміни повноцінного раціону харчування. Перед застосуванням необхідна консультація лікаря. 

Способ применения и дозы

Рекомендована доза: вживати по 1-2 саше 2 рази на день після їжі. 

Спосіб застосування: вміст 1 саше розчинити в 1 склянці води кімнатної температури, добре розмішати та одразу випити утворений розчин.  

Рекомендований курс прийому: від 3 до 6 місяців. Курс прийому визначається лікарем індивідуально.  

Перед прийомом обов'язково проконсультуватися з лікарем.

Условия хранения

Форма випуску:  1 саше 

Умови та термін зберігання: зберігати в оригінальній упаковці за температури від 4 0С до 25 0С в сухому, захищеному від світла і не доступному для дітей місці.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Абифол саше №30

12.04.2020

Мне 27 лет и с 17 лет мне поставили диагноз СПКЯ. Месячные шли нерегулярно, вес скакал, были проблемы с кожей лица и излишней жирностью волос. Пробовала гормональную терапию, но на гормонах очень набирала вес. И вот при последнем визите к своему гинекологу она порекомендовала мне попробовать Абифол - препарат мио-инозитола в сочетании с комплексом витаминов и микроэлементов, необходимых для женского здоровья. Что ещё его выгодно отличает от других препаратов- это цена, он намного доступнее В результате после 3х месяцев приема могу сказать, что я мега-довольна: у меня нормализовался цикл,снизился вес, значительно улучшилось качество кожи, прошла излишняя сальность кожи и волос. Абифол — это замечательный препарат для девушек и женщин с СПКЯ.