Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Агарик капсулы по 500 мг №60

Код: 81711
Агарик капсулы по 500 мг №60
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Агарик капсулы по 500 мг №60

Состав

муномодулююча дія: Агарик-MFT буде корисний людям з ослабленим імунітетом, частими простудними захворюваннями, які страждають від дисбактеріозів шлунково-кишкового тракту та сечостатевої системи.

Аутоімунні захворювання та алергічні захворювання: Агарик-MFT чинить не стимулюючу, а регулюючу дію, збільшуючи пригнічені функції та стримуючи надмірно активовані показники.

Оздоровлення шлунково-кишкового тракту (ЖКТ): Агарик-MFT стимулює регенерацію слизової поверхні шлунка, сприяє репарації виразок на внутрішній поверхні стравоходу. Перешкоджає розвитку пухлинних процесів у харчовому каналі та розглядається як клінічна підтримка при лікуванні раку у різних відділах травної системи. Покращує кровообіг у травних органах, стимулює всмоктування у шлунку та кишечнику. Підсилює перистальтику у шлунку та кишечнику, прискорює спорожнення шлунка.

Анаболічна дія: Агарик-MFT – чудовий білково-полісахаридний продукт харчування. Ідеально підходить спортсменам – як за легкою анаболічною дією, так і за оригінальними смаковими якостями! Забирає хронічну втому!

Протипухлинна дія: Агарик-MFT застосовується при доброякісних та злоякісних пухлинах: при фібромах, міомах, кістах, аденомі простати, при раку стравоходу, раку шлунка, легенів, печінки, молочної залози. Лікарі призначають Агарік-МFT разом із хіміотерапією та опроміненням.

Способ применения и дозы

Одну порцію препарату запити не менше 100 мл чистої приготовленої води (кімнатної t°) натще вранці та ввечері. Добре поєднується з іншими вищими лікарськими грибами.

Взаємодія з іншими засобами та інші види взаємодії

Антагонізму не виявлено. Обережно додавати препарат до харчування при прийомі антикоагулянтів.

Препарат не є лікарським засобом.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Агарик капсулы по 500 мг №60

По этому товару ещё нет отзывов