Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Актим Пром (Actim Prom) Тест на выявления околоплодных вод тест-система №1

Код: 63229
Актим Пром (Actim Prom) Тест на выявления околоплодных вод тест-система №1
Цена от 604.09 до 986.90 грн

Наличие в 208 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

диагностика

Форма выпуска

Прочие

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Актим Пром (Actim Prom) Тест на выявления околоплодных вод тест-система №1

Состав

Тест ACTIM Prom призначений для визначення навколоплідних вод у вагінальних виділеннях.

Тип товару: тест
Кількість в упаковці: 1 шт.

Основні характеристики
У період внутрішньоутробного розвитку, плід оточений навколоплідними водами, які ще називають амніотичної рідиною. Вони забезпечують збереження плоду, його захист від багатьох несприятливих факторів. А підтікання навколоплідних вод - вважають загрозливою ознакою пологів, що наближаються, в тому числі передчасних пологів. Саме тому розрив навколоплідних оболонок необхідно вчасно діагностувати, оскільки своєчасне призначення препаратів дозволяє зберегти вагітність і уникнути передчасних пологів. Передчасне відходження навколоплідних вод небезпечно відшаруванням плаценти, випаданням пуповини, інфікуванням плода. І звичайно, передчасні пологи загрожують розвитком серйозних ускладнень у дитини - розвитком дистрес-синдрому, наприклад. У разі доношеної вагітності - своєчасне визначення підтікання навколоплідних вод дозволяє спланувати вид розродження.

Кількість природних виділень збільшується у жінок в третьому семестрі. Дуже часто жінки лякаються, плутаючи природні рясні виділення з навколоплідними водами.

Використання звичайних гігієнічних і денних прокладок мало допоможе, оскільки колір навколоплідних вод може відрізнятися. Вони можуть бути прозорими, каламутними, зеленуватими, рожевими, коричневими.

Іноді розриви амниотических оболонок настільки мікроскопічні, що втрачається дорогоцінний час. До появи тестів на визначення навколоплідних вод - єдиним способом зафіксувати їх підтікання було ультразвукове дослідження (УЗД), яке могло зафіксувати зміну рівня навколоплідних вод.

Однак УЗД-дослідження з визначення рівня навколоплідних вод не могло допомогти разі невеликих пошкоджень амніотичної оболонки плода, при якій навколоплідні води підтікають «по краплі».

Народні поради прилягти на ліжко і стежити за плямами на простирадлі не витримують ніякої критики і актуальні при серйозних розривах навколоплідних оболонок.

При підозрі на підтікання навколоплідних вод необхідно звернутися до лікаря-гінеколога взявши на прийом тест Асtim PROM.

Принцип дії
Дія тесту на підтікання навколоплідних вод засноване на імунохроматографічном аналізі. Забір вагінальних виділень роблять за допомогою тампона, обробляють буферним розчином і визначають білок, який зв'язує інсуліноподібний фактор росту, що міститься в навколоплідної рідині в дуже високих, порівняно з плазмою крові вагітної, концентраціях.

Тест на підтікання навколоплідних вод компанії Фармаско Асtim PROM - позбавить від тривог і допоможе не втратити часу при серйозних станах.

Способ применения и дозы

Тампон використовується для забору матеріалу зі стінок піхви і шийки матки.

Після достатньої просочення виділеннями його поміщають в пробірку з розчином і обертальними рухами струшують склад.

Після того, як вийшла рідина опускають смужку-індикатор до її насичення розчином.

Результат проявляється протягом перших 5 хвилин:

Якщо зміст ПЗІФР не перевищує граничного значення, в екранному віконці смужки з'являється верхня синя смужка.

При позитивному результаті смужки дві. Відсутність смужок на індикаторі означає, що тест проведений невірно.

Форма випуску

Форма випуску системи Actim Prom представлена упаковкою з 1 набору, що включає все необхідне для здійснення тесту: поліефірний тампон в стерильній упаковці, пробірка з розчином для екстракції об'ємом 0,5 мл, тестова смужка, упакована окремо з адсорбентом для ліквідації надлишків вологи.

Регистрационные данные

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Актим Пром (Actim Prom) Тест на выявления околоплодных вод тест-система №1

По этому товару ещё нет отзывов