Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Активиум Трибулус капсулы по 500 мг №60

Код: 76795
Активиум Трибулус капсулы по 500 мг №60
Цена от 890.00 до 890.00 грн

Наличие в 9 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

эректильная дисфункция

Область применения

урология

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Активиум Трибулус капсулы по 500 мг №60

Состав

Екстракт якорців сланких (Tribulus Terrestris) 500 мг

Допоміжні речовини (оболонка капсули): желатин, барвник харчовий.

100 мг

Властивості

Екстракт якорців сланких містить в своєму складі біологічно активні речовини (далі БАР) трави якорців сланких (трібулус), переважно стероїдні сапоніни фуростанолового типу, серед яких основним є протодіосцин, метаболізуються в організмі до дегідроепіандростерона (ДГЕА). ДГЕА надає сприятливу дію на проникність клітинних мембран, еректильну функцію, метаболізм холестерину і імунітет. Інші сапоніни, ймовірно, надають потенціюючу і модулюючу дію на властивості протодіосцину.

БАР якорців сланких діють на клітини передньої долі гіпофіза і гіпоталамуса, спонукаючи їх виробляти більше гормону (лютеотропін), який, в свою чергу, регулює секрецію тестостерону.

Стимулюючи андрогенні рецептори головного мозку (інгібують в головному мозку фермент моноамінооксидазу типу А, внаслідок чого підвищується концентрація деяких медіаторів), БАР якорців сланких можуть підвищувати лібідо і статеву активність, покращувати настрій і сприяти попередженню депресивних станів, особливо пов'язаних із застосуванням анаболічних стероїдних препаратів.

Ряд клінічних досліджень показує, що застосування БАР екстракту трави якорців сланких можуть сприяти поліпшенню ерекції, зниження ригідності статевого члена, зменшення передчасної еякуляції, зменшення симптомів відсутності оргазму, а також сприяти поліпшенню якості сперми: збільшення кількості, рухливості і життєздатності сперматозоїдів.

У ряді клінічних досліджень застосування БАР якорців сланких для розрідження крові і лікування ІХС відзначається ремісія стенокардії.

БАР якорців сланких у жінок значно нормалізують роботу гіпофіза, сприяють виробленню в потрібній кількості лютеїнізуючого і фолікулостимулюючого гормонів, тим самим відновлюючи баланс синтезу естрогену, тестостерону і прогестерону, що може сприяти підвищенню лібідо у жінок і зниження фригідності, поліпшенню стану при предменопаузному і клімактеричному синдромах.

Показания

Рекомендовано до раціону харчування як джерело біологічно активних речовин рослинного походження, які містяться в траві якорців сланких (Tribulus Terrestris L.), в тому числі стероїдних сапонінів, які можуть сприяти поліпшенню клітинного метаболізму, метаболізму холестерину, поліпшення функцій імунної та статевої систем у чоловіків і жінок.

Способ применения и дозы

Дорослим по 1-2 капсулі 1-3 рази на день під час їжі, запиваючи невеликою кількістю рідини.

Продукт приймають протягом 1-2 місяців. При необхідності курс повторюють 2-3 рази на рік.

За погодженням з лікарем доза і курс прийому можуть бути змінені.

Застереження

При прийомі продукту можлива індивідуальна непереносимість компонентів.

При важкому серцево-судинному або нирковому захворюванні, а також при аденомі передміхурової залози прийом продукту небажаний і вимагає обов'язкової консультації з лікарем.

При тривалому застосуванні продукт може надати подразнюючу дію на слизову оболонку шлунка.

Дослідження впливу продукту на організм дітей, вагітних і годуючих грудьми не проводилися.

Застосування продукту дітям, під час вагітності і годуванні груддю можливе після консультації з лікарем і під наглядом лікаря.

Перед використанням рекомендується проконсультуватися з лікарем.

Условия хранения

Зберігати в захищеному від прямих сонячних променів місці в упаковці виробника впродовж 36 місяців від дати виробництва при температурі не вище 25 °С і відносній вологості повітря не більше 75%.

Форма випуску

60 капсул по 600 мг.

Продукт не містить ГМО і цукру.
Продукт не є лікарським засобом.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Активиум Трибулус капсулы по 500 мг №60

По этому товару ещё нет отзывов