Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Аква Солин Кидс спрей назальный 45 мл

Код: 86121
Аква Солин Кидс спрей назальный 45 мл
Цена от 97.85 до 111.82 грн

Наличие в 1269 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Область применения

отоларингология

Форма выпуска

Спрей назальный

Разрешено

для детей

Детям с

с 3 лет

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Аква Солин Кидс спрей назальный 45 мл

Состав

Вода очищена (Aqua), морська сіль (Sea salt), екстракт алое (Aloe Barbadensis Leaf Extract), екстракт шавлії (Salvia officinalis Leaf Extract), Д-пантенол (Panthenol), сорбат калію (Potassium sorbate), бензоат натрію (Sodium benzoate).

Опис

Гіпотонічний розчин морської солі сприяє підтримці фізіологічного стану слизової оболонки порожнини носа, розрідженню слизу, очищенню від вуличного та кімнатного пилу, алергенів, зволоженню слизової та зменшенню місцевого запального процесу. Екстракт алое має протизапальну, бактерицидну та біостимулюючу дії. Екстракт шавлії виявляє протизапальну, бактерицидну, загоювальну та обволікаючу дію. Д-пантенол сприяє відновленню пошкодженої слизової оболонки носа.

Застосовується як допоміжний гігієнічно-профілактичний засіб у комплексній терапії при гострих та хронічних запальних процесах в порожнині носа, придаткових пазухах та носоглотці, аденоїдах, алергічних ринітах. Для профілактики інфекцій порожнини носа в осінньо-зимовий період.

Противопоказания

Непереносимість окремих компонентів, діти до 3-х років.

Тільки для місцевого застосування! Не є лікарським засобом. Косметичний засіб.

Способ применения и дозы

По 1-2 впорскування в кожний носовий прохід 4 рази на добу. Тривалість застосування як правило становить 15-30 днів, але потребує індивідуального визначення лікарем.

Перед застосуванням обов’язково робиться проба на чутливість до препарату: 1 краплю засобу вприскують (1 крапля – 1 натискання) в один носовий прохід, при відсутності побічних явищ дозволяється до застосування.

Условия хранения

Умови зберігання

Зберігати в сухому, чистому, добре провітрюваному місці при температурі від 50С до 250С і відносній вологості повітря 70-75%.

Термін придатності

36 місяців з дати виготовлення.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Аква Солин Кидс спрей назальный 45 мл

По этому товару ещё нет отзывов