Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Алфавит Детский Сад таблетки д / жев. №60 в Флак.

Код: 56139
Алфавит Детский Сад таблетки д / жев. №60 в Флак.
Цена от 206.23 до 373.99 грн

Наличие в 932 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

витамины и минералы

Область применения

витамины и минералы

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Алфавит Детский Сад таблетки д / жев. №60 в Флак.

Состав

Таблетка № 1 зі смаком вишні містить:

вітаміни: В1 (тиаміна гидрохлорид) — 0,72 мг; В9 (фолієва кислота) — 80 мкг; С (аскорбінова кислота) — 20 мг; бета-каротин — 0,9 мг;
мінерали: залізо — 8 мг; мідь — 0,48 мг.

Таблетка № 2 зі смаком апельсина містить:

вітаміни: РР (нікотинамід) — 7,15 мг; С (аскорбінова кислота) — 20 мг; Е (токоферолу ацетат) — 4,9 мг; В2 (рибофлавін) — 0,8 мг; В6 (піридоксина гідрохлорид) — 0,96 мг; бета-каротин — 0,9 мг;
мінерали: магній — 30 мг; цинк — 4,8 мг; марганець — 0,5 мг; селен — 20 мкг; йод — 50 мкг.

Таблетка № 3 зі смаком ванілі містить:

вітаміни: В5 (кальцію пантотенат) — 2,4 мг; В9 (фолієва кислота) — 80 мкг; В12 (ціанокобаламін) — 1,05 мкг; D3 (холекальциферол) — 2,5 мкг; К1 (фітоменадіон) — 25 мкг; Н (біотин) — 10,5 мкг;
мінерали: кальцій — 135 мг; хром — 10,5 мкг.

Допоміжні речовини: наповнювач декстрози моногідрат, полівінілпіролідон, тальк, магнію стеарат, кроскармелоза натрію, кислота стеаринова, діоксид кремнію, ароматизатори натуральні вишневий, апельсиновий, ванільний, натуральні барвники: екстракт аннато, кармін.

Без консервантів, штучних ароматизаторів та штучних барвників. Зручна форма застосування — жувальні таблетки з фруктовим смаком.

Показания

Може бути використана додатково до різноманітного та збалансованого раціону харчування дітей від 3 до 7 років як додаткове джерело вітамінів мікроелементів, магнію та бета-каротину з метою підтримки нормального функціонування імунної системи, адаптації до підвищених розумових, фізичних та емоційних навантажень. Добова доза вітамінів та мінералів розділена на три таблетки, з урахуванням сумісності компонентів. Властивості Алфавіт Дитячий садок підтверджено науковими дослідженнями складу. Сировина та готовий продукт проходять суворий контроль якості.

Таблетка «Залізо+» рекомендована для прийому під час сніданку. Залізо та вітамін С, що входять до складу таблетки, запобігають розвитку анемії, вітамін В1 бере участь в енергетичному обміні.

Таблетка «Антиоксиданти+» рекомендована для прийому під час обіду. Селен, цинк, вітаміни С, Е, А (у формі бета-каротину), що входять до складу таблетки, зміцнюють імунітет та допомагають проти- стояти шкідливим факторам навколишнього середовища, вітаміни РР, В2 та В6 відіграють важливу роль в обміні речовин. Також таблетка містить такі життєво необхідні мікроелементи, як магній, марганець та йод.

Таблетка «Кальцій D3+» рекомендована для прийому під час вечері. Вітамін D3 та кальцій у складі таблетки особливо необхідні для формування скелета у період активного росту, сприяють зміцненню кісток та зубів, знижують ризик появи рахіту. Кальцій та інші вітаміни і мінерали, які входять до скла- ду таблетки, незамінні для нервової системи, розвитку м’язів, обмінних процесів та синтезу гормонів.

Щоб отримати максимум користі, рекомендується дотримуватися 4-6–годинного інтервалу між прийомами табле- ток, що входять до складу вітамінно-мінерального комплексу АлфаВіт®.

Якщо рекомендований графік прийому був порушений, то пропущену таблетку можна прийняти разом з черговою чи об’єднати в один прийом три таблетки, але не перевищувати зазначену добову дозу.

Противопоказания

Індивідуальна непереносимість компонентів продукту, гіперфункція щитовидної залози. Цей продукт не призначений для діагностики, лікування або попередження будь-яких хвороб, не повинен використовуватися як замінник різних дієт. Не перевищуйте рекомендовану добову дозу. Не вживайте після закінчення строку придатності, зазначеного на упаковці. Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з лікарем.

Способ применения и дозы

Розжовувати по 1 таблетці кожного виду (№1, №2, №3) один раз на добу під час споживання їжі (за сніданком, обідом та вечерею). Інтервал між прийомами таблеток — від 4 до 6 годин. Якщо рекомендований графік прийому був порушений, допускається відновлення прийому з будь-якої з таблеток, в тому числі і прийом пропущеної таблетки разом з черговою.

Тривалість курсу прийому — 4 тижні, в подальшому термін споживання узгоджується з лікарем. Не слід перевищувати рекомендовану кількість для щоденного споживання.

Условия хранения

У сухому, захищеному від світла місці при температурі від +4 °C до +25 °C. Зберігати у недоступному для дітей місці.

Термін придатності

2 роки від дати виробництва.

Регистрационные данные

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Алфавит Детский Сад таблетки д / жев. №60 в Флак.

По этому товару ещё нет отзывов