Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Алое Вера Enjee (Энджи) капс. 500 мг фл. №30

Код: 66977
Алое Вера Enjee (Энджи) капс. 500 мг фл. №30
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Алое Вера Enjee (Энджи) капс. 500 мг фл. №30

Состав

Екстракт Алое Віра (0,05 г в кожній капсулі), соєва олія.

Екстракт Алое Вера багатий на різні поживні речовини: амінокислоти, вітаміни, мінерали, полісахариди. Ці компоненти допомагають підтримувати роботу імунної системи, покращувати стан шкіри, захищати організм від пошкодження вільними радикалами та нормалізувати обмін речовин.

Для «Алое Віра в капсулах» відбирається натуральне алое. Збір гелю проводиться за допомогою передової низькотемпературної технології замороженого дроблення виходить квінтесенція, яка на максимальному рівні зберігає активність ефективних елементів алое, дає хороший косметичний ефект, виліковує хлоазми, підвищує імунітет людського тіла, покращує функції шлунково - кишкового тракту, виводить шкідливі речовини з організму, а також має й інші властивості. Значення вітаміну Е і фруктів-олігосахариду.

Наявність у алое оздоровчих і косметологічних властивостей змушує людей цінувати його. Але ефективні компоненти алое дуже легко окислюються і втрачають свою активність, яку дуже важко зберегти. Вітамін Е - речовина, яка дуже добре запобігає окисленню. До того ж вітамін Е ефективно зберігає активність ефективних елементів алое. Вітамін Е є дуже важливим видом поживної речовини для процесів вегетативного розвитку людини, але сам по собі цей елемент не може виробляється організмом людини. Він має властивості профілактики захворювань кровоносних судин серця і мозку, попереджає ризик і розвиток пухлин, запобігає ризику виникнення і розвитку діабету і ускладнень, затримує старече слабоумство і розлад функцій нервової системи, стримує старіння, покращує шкіру, позбавляє від пігментних плям і володіє іншими властивостями.

Фрукто-олігосахарид має властивості стимуляції роботи кишкового тракту, регулює функції кишечника, усуває запори, стимулює розмноження біфідо-бактерій, гальмує розмноження шкідливих бактерій, регулює кишковий бактеріальний баланс, виводить шкідливі речовини, підвищує імунітет людського організму, гальмуючи процес старіння. Підвищує здатність організму засвоювати кальцій і білок. Виводить шкідливі речовини та токсини, покращує внутрішнє середовище, в зв'язку з чим поживні речовини приносять ще більший ефект і користь для організму людини. Одночасно проявляє незвичайні оздоровчий і косметологічний ефект алое.

У алое міститься вітамін А, вітамін В1, вітамін В2, вітамін В6 і вітамін В12, а також багато інших видів вітамінів. Вітаміни є необхідним речовиною в якості додаткового отримання поживних речовин і для збереження нормальної фізіологічної діяльності організму.

Жовтий сік алое: має антибактеріальну дію і виводить токсини. Має очевидний лікувальний ефект при лікуванні виразки, особливо виразки шлунка.

Алое також має захисну дію для шкіри: має особливий лікувальний і доглядає ефект. Якщо розглядати звичайний догляд за шкірою, то необхідно наступне: додаткова кількість вологи, покращене засвоєння поживних речовин, стимуляція обміну речовин шкіри, в такому випадку шкіра зберігає вологу і еластичність. Особливий же догляд враховує особливі проблеми шкіри, володіє різноманітними властивостями та догляду і лікування. Серед безлічі природних медичних трав, алое займає перше місце по ефективності (для шкіри).

Алое володіє зволожувальним ефектом, ефектом лікування і профілактики вугрового висипу. Захищає шкіру при засмагу і відновлює після засмаги, бореться зі зморшками, затримує процес старіння, покращує якість шкіри, освітлює пігментні плями, живить, зволожує, позбавляє від лупи, живить волосся, а також має велику кількість інших косметологічних властивостей.

Показания

АЛОЕ ВЕРА AN NATUREL сприяє:

  • поповнення організму необхідними компонентами;
  • зменшення проявів старіння шкіри;
  • виведення токсинів з організму;
  • нормалізації травлення.

АЛОЕ ВЕРА AN NATUREL можна застосовувати з 12 років для загального зміцнення організму, підвищення імунітету та збереження краси та молодості організму.

Способ применения и дозы

Приймати по 1-3 капсули на день під час їжі. Тривалість застосування: 1 місяць, в подальшому термін вживання узгоджувати з лікарем

Условия хранения

Зберігати у сухому, захищеному від світла місці при температурі від 8°С до 25 °С та відносній вологості повітря не більше 75%. Зберігати у недоступному для дітей місці

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Алое Вера Enjee (Энджи) капс. 500 мг фл. №30

По этому товару ещё нет отзывов