Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Альпикол сироп 120 мл

Код: 64341
Альпикол сироп 120 мл
Цена от 211.27 до 383.30 грн

Наличие в 2650 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Инструкция для Альпикол сироп 120 мл

Состав

екстракт плодів бузини чорної [Sambucus nigra) стандартизований до 10% поліфенольних сполук; Yestimun® з дріжджів (Saccharomyces cerevisiae) бета-глкжан -екстракт дріжджів Saccharomyces cerevisiae, стандартизований до 85% 1,3 /1,6 D бе-та-глюкана; екстракт кореня пеларгонії африканської (Pelargonium sidoides); малиновий порошок (0,13%); натуральний аромат малини; інвертний цукровий сироп; регулятор кислотності: лимонна кислота.

Показания

Може бути рекомендована до раціону харчування - як додаткове джерело біологічно активних речовин. Сприяє підвищенню імунітету при сезонних застудних захворюваннях, в тому числі у часто хворіючих дітей. Мас загальнозміцнюючі властивості.

Противопоказания

діти до 3 років, вагітність та лактація, індивідуальне неприйняття компонентів продукту.

Застереження: не перевищувати рекомендовану денну кількість. Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Способ применения и дозы

Дітям віком від 3 до 12 років: по 5 мл 2 рази в день.

Дітям віком від 12 років та дорослим:

15 мл один раз в день.

Условия хранения

УМОВИ ЗБЕРІГАННЯ:

зберігати в сухому, захищеному від світла місці при температурі не вище 25 °С. Зберігати у недоступному для дітей місці. Після першого відкриття флакон зберігати у холодильнику не більше 2 тижнів.

ПРИМІТКИ

Перед застосуванням необхідно збовтати флакон. Не є лікарським засобом.

Не є лікарським засобом. Для детальної інформації дивись інструкцію для застосування.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Альпикол сироп 120 мл

06.06.2023

Нам сироп Альпікол допоміг вистояти у сезон застуд. Він якраз сприяє підвищенню імунітету при сезонних застудних захворюваннях і застосовується для профілактики ГРВІ та грипу. Коли більшість дітей були на лікарняному, а моя стійко трималася, навіть нежить не було.

10.04.2023

Дуже ефективний засіб від застуди і підвищення імунітету це сироп Альпiкол. Там у складі екстракт плодів чорної бузини, який має противірусну, імунозміцнювальну дію та відновлює захисні сили організму. Я його в міжсезоння приймаю для профілактики і чудово почуваюся.

13.10.2021

Мы Альпикол принимаем для профилактики ОРВИ и для укрепления иммунитета. Дочка очень любит этот сироп со вкусом малины, а мне нравится его действие. За год всего 1 раз на больничном были.

04.08.2021

Альпикол очень эффективно восстанавливает иммунитет после простуды. Нам его педиатр назначала. С того последнего раза вообще не болели ни разу.

07.12.2020

Я своей доченьке даю Альпикол для укрепления иммунитета. Обычно его осенью пьем, когда сезон простуд начинается и риск заболеть очень высок. Препарат очень действенный. Ребенок в разы меньше стал болеть простудными.