Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Амаранта масло 100 мл

Код: 80334
Амаранта масло 100 мл
Цена от 65.01 до 85.00 грн

Наличие в 5 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

общая терапия

Форма выпуска

Жидкости наружные

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Амаранта масло 100 мл

Состав

Амарантова олія нерафінована першого холодного віджиму 100%. Містить: ПНЖК (поліненасичені жирні кислоти), сквален 6%, фосфоліпіди 9%, фітостерини 2%, вітамін Е-300 мг, каротиноїди 60 мг.

Властивості

Амарантова олія містить в своєму складі до 77% жирних кислот, з яких найбільшою цінністю є так звані поліненасичені жирні кислоти (ПНЖК). Три з них (лінолева, ліноленова і арахідонова) є незамінними, тобто, вони не синтезуються в організмі і повинні надходити в нього з їжею. За складом жирних кислот (тригліцеридів) амарантова олія належить до групи лінолевої кислоти (до 50% від суми жирних кислот). Вміст найбільш біологічно активної омега-3-ліноленової кислоти досягає 1%.

Амарантова олія унікальна насамперед високим вмістом сквалену (6%), який є одним з найважливіших біологічно активних сполук, нормалізує рівень холестерину, виконує роль регулятора ліпідного і стероїдного обміну в організмі, є попередником цілого ряду стероїдних гормонів, входить до складу ліпідного шару поверхні шкіри людини. Ефективно захищає клітини організму і насамперед печінки від згубного впливу токсинів ендогенного і екзогенного походження. Сквален є потужним антиоксидантом, надає радіопротекторну дію. Сквален в складі амарантової олії володіє унікальними ранозагоювальними властивостями завдяки вираженій імуномодулюючій дії, що сприяє загоєнню і відновленню, як поверхневих тканин, так і пошкоджень внутрішніх органів.

У амарантовій олії вітамін Е присутній у своїй рідкісних токотріенольних різновидах, які значно ефективніше звичайних токоферольних форм. Вітамін Е необхідний людині, особливо в літньому віці, для нормалізації роботи серця, поліпшення холестеринового балансу і як антиоксидант для профілактики онкологічних захворювань.

Вітамін Е амарантової олії навіть в невеликих кількостях знижує рівень холестерину в крові, підвищує еластичність стінок судин, значно знижує ризик тромбоутворення.

Вміст фосфоліпідів в амарантовій олії становить 9%, переважаючим компонентом яких є фосфатидилхолін (лецитин). Фосфоліпіди володіють яскраво вираженою гепатопротекторною дією.

Показания

Амарантова олія є ефективним засобом оздоровлення і профілактики серцево-судинних, онкологічних, дерматологічних, імунних захворювань і хвороб шлунково-кишкового тракту, порушень обміну речовин і ін.

Комплекс активних компонентів робить амарантову олію досить ефективним природним засобом профілактики і лікування захворювань, таких як:

  • серцево-судинних захворювань;
  • атеросклерозу;
  • захворювань і уражень печінки,
  • онкологічних захворювань;
  • діабету і порушення обміну речовин;
  • відновлення і зміцнення імунної та гормональної систем;
  • гінекологічні захворювання;
  • захворювання слизової оболонки порожнини рота;
  • дерматологічні захворювання (герпес, дерматит, псоріаз, екзема), термічні та сонячні опіки;
  • відновлення і омолоджування шкірних покривів обличчя і тіла;
  • усунення і нівелювання свіжих шрамів, в тому числі післяопераційних;
  • зменшення побічних дій медикаментів.

Противопоказания

Індивідуальна непереносимість.

 

Способ применения и дозы

Внутрішнє застосування: В лікувальних цілях амарантову олію вживають всередину по 1 чайній ложці (5 мл) вранці і вдень під час їжі. Перед вживанням збовтувати. Добова норма - 10 мл.

Зовнішнє застосування: при дерматологічних захворюваннях амарантова олія наноситься на уражені ділянки 2 рази в день (вранці і ввечері). Через 10 хвилин залишки олії видаляються косметичною серветкою. Для захисту від сонячного випромінювання влітку, при поїздках на відпочинок, під час відвідування солярію, а також для збільшення і зміцнення засмаги рекомендується застосовувати по 2 чайних ложки в день і використовувати після сонячних процедур зволожуючі креми і бальзами з додаванням амарантової олї.

Тривалість прийому 1-2 місяці. Прийом рекомендується повторювати 2-3 рази на рік.

Условия хранения

Олію слід зберігати в сухому темному місці при температурі не вище 25 °С. Після відкриття флакона зберігати в прохолодному місці (4 °С), вжити протягом місяця.

Термін придатності

12 місяців з моменту випуску.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Амаранта масло 100 мл

По этому товару ещё нет отзывов