Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Амелайн капсулы по 500 мг №30

Код: 83231
Амелайн капсулы по 500 мг №30
Цена от 961.00 до 1210.00 грн

Наличие в 16 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

улучшение пищеварения

Область применения

общая терапия

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Амелайн капсулы по 500 мг №30

Состав

Наповнювач: целюлоза мікрокристалічна; Бромелайн 2400 GDU (одиниці перетравлення желатину)/г, Папаїн 100 TU/мг, ЕНЗІ-МІКС® (ферментний комплекс з ферментованих рослинних субстратів), агент проти злежування: стеарат магнію, діоксид кремнію; оксид цинку.

ПОЖИВНА ЦІННІСТЬ

*ДОБОВА ДОЗА: 1 капсула

**ЗПЦ: добова заявлена поживна цінність (для дорослих) відповідно до Регламенту ЄС No 1169/2011

Опис

Біологічно активна харчова добавка на основі бромелайну, папаїну та ферментного комплексу Ензі-Мікc® з ферментованих рослинних субстратів, що складається з травних ферментів: амілази, протеази, глюкозамілази, ліпази, целюлази, лактази, пектинази.

Проявляє протизапальну, імуномодулюючу, фібринолітичну, проти- набрякову, антиагрегантну, антибактеріальну, противірусну, вторинну знеболювальну дію, потенціюючу дію при атибіотикотерапії, компенсує недостатність секреторної функції.

Показания

Рекомендовано вживати як додаткове джерело ензимів і ферментів. Не перевищувати щоденну кількість (порцію). Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Противопоказания

Біологічні активні харчові добавки не можуть розглядатися як заміна різноманітного і збалансованого харчування та здорового способу життя. Не перевищуйте рекомендовану дозу для щоденного прийому. Зберігайте в недоступному місці для дітей.

Способ применения и дозы

Рекомендуємо приймати по 1 капс. 1-2 рази на добу через 30 хв. після їди, запиваючи достатньою кількістю води або за рекомендацією лікаря.

Условия хранения

Умови зберігання

Зберігати в сухому місці подалі від джерел світла та тепла. Зберігайте в недоступному для дітей місці, при температурі не вище 25°С

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Амелайн капсулы по 500 мг №30

По этому товару ещё нет отзывов