Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Амигрен Табула Вита капсулы по 50 мг №3

Код: 80193
Амигрен Табула Вита капсулы по 50 мг №3
Цена от 80.00 до 110.00 грн

Наличие в 242 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

мигрень

Область применения

неврология

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

рецептурный

Инструкция для Амигрен Табула Вита капсулы по 50 мг №3

Состав

Діюча речовина: sumatriptan; 1 капсула містить суматриптану сукцинату в перерахуванні на суматриптан 100 мг;

допоміжні речовини: лактоза моногідрат, целюлоза мікрокристалічна натрію кроскармелоза; магнію стеарат, склад оболонки капсули: желатин, титану діоксид (Е 171), Понсо 4R (Е 124).

Фармакологічні властивості

Суматриптан - це селективний агоніст 5НТ 1 рецепторів, не впливає на інші 5НТ-рецептори. Ці рецептори знаходяться, головним чином, в черепно-мозкових кровоносних судинах. В ході досліджень було встановлено, що суматриптан надає селективну судинозвужувальну дію на судини в системі сонних артерій, але не впливає на мозковий кровообіг. Система сонних артерій постачає кров до екстра та інтракраніальних тканин, наприклад мозкових оболонок. Внаслідок розширення цих судин розвивається мігрень. Додатково за допомогою експериментальних даних було доведено, що суматриптан гальмує активність трійчастого нерва. Це два можливі механізми, через які виявляється антимігренозна активність суматриптану.

Клінічний ефект спостерігається через 30 хв після прийому 100 мг препарату.

Властивості

Основні фізико-хімічні властивості: тверді желатинові капсули № 1 циліндричної форми з напівсферичними кінцями; корпус - білого кольору, кришечка - червоного кольору.

Вміст капсул - порошок білого або майже білого кольору без запаху.

Показания

Для швидкого полегшення стану при нападах мігрені, з аурою чи без неї.

Противопоказания

Гіперчутливість до компонентів препарату.

Інфаркт міокарда в анамнезі, ішемічна хвороба серця, стенокардія, захворювання периферичних судин або симптоми, характерні для ішемічної хвороби серця.

Інсульт або перехідне порушення мозкового кровообігу в анамнезі.

Помірна або тяжка артеріальна гіпертензія і легка неконтрольована артеріальна гіпертензія.

Важка печінкова недостатність.

Способ применения и дозы

Капсули Амігрену не можна застосовувати з метою профілактики нападу.

Амігрен рекомендується застосовувати якомога раніше після початку нападу мігрені, хоча він однаково ефективний на кожній стадії нападу.

Рекомендована доза Амігрену для дорослих - 50 мг (1 таблетка). В окремих випадках дозу можна підвищити до 100 мг (2 капсули).

Амігрен можна застосовувати при нових нападах мігрені, але якщо перша доза виявиться неефективною, не слід застосовувати препарат повторно під час цього ж нападу.

Якщо пацієнт відреагував на першу дозу, але симптоми відновлюються, друга доза може бути застосована протягом наступних 24 годин, при цьому загальна добова доза не повинна перевищувати 300 мг.

Капсули слід ковтати цілими, запиваючи водою.

Пацієнти похилого віку (старше 65 років)

Досвіду застосування суматриптану для лікування пацієнтів старше 65 років недостатньо. Хоча фармакокінетика препарату не відрізняється від такої в осіб більш молодого віку, поки не будуть отримані додаткові клінічні дані, призначення Амігрену літнім пацієнтам не рекомендується.

Діти.

До цього часу ефективність і безпека застосування суматриптану для лікування дітей не встановлена, тому препарат Амігрен не рекомендується призначати цій категорії пацієнтів.

Условия хранения

Умови зберігання

Зберігати в оригінальній упаковці при температурі не вище 25 °С.

Зберігати в недоступному для дітей місці.

Термін придатності

2 роки.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Амигрен Табула Вита капсулы по 50 мг №3

21.08.2023

Дали в аптеці цей Амігрень, але завжди брала від мігерні капсули з приставкою астрафарм. Ціна дешевша, але щодо якості не впевнена. Перша таблетка прибрала біль не повністю. подивлюсь як подіють інші