Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Андросар капсулы №90

Код: 56549
Андросар капсулы №90
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Андросар капсулы №90

Состав

Якірці сланкі (екстракт) - 500 мг, андрографіс волосистий (екстракт) - 50 мг, сарсапарель (екстракт) - 30 мг.

Якірці сланкі (Tribulus terrestris) містять стероїдні сапоніни, флавоноїди, алкалоїди, вітамін С, жирні кислоти, смолисті і дубильні речовини, макро- і мікроелементи. Екстракт якорців найбільш ефективний негормональний препарат для підвищення сексуального потягу і запобігання чоловічого безпліддя. Крім цього, активні компоненти рослини мають сечогінну дію, сприяють виведенню з організму зайвої рідини, запобігають утворенню каменів в сечовидільної системи, перешкоджають всмоктуванню холестерину, попереджають розвиток атеросклерозу, гіпертонічної та ішемічної хвороби серця, регулюють скоротливу діяльність міокарда, покращують коронарний кровообіг, зменшують в'язкість крові і перешкоджають тромбоутворення, забезпечують оздоровчу дію при доброякісної гіпертрофії передміхурової залози.

Андрографіс (Andrographis) - багаторічна трав'яниста рослина. Основними хімічними речовинами Андрографісу є андрографоліди, дитерпеноїди і флавоноїди з широким спектром біологічної активності.

Андрографоліди відрізняються високою антибактеріальною і антиоксидантною активність. В експерименті in vitro Андрографісу проявляє антипроліферативні властивості, гальмує розмноження і розвиток патологічних клітин і попереджає розвиток новоутворень. У Аювердичній медицині Андрографісу знайшов застосування, завдяки протимікробним властивостям і вважається природним антибіотиком і імуностимулятором.

Сарсапарелі (Smílax), з роду ліан. У своєму складі містить сапоніни, глікозиди, ситостерин, смілацин, органічні кислоти та інші поживні речовини. Сарсапарелі - природний аналог тестостерону. Застосування кореня сарсапарелі покращує репродуктивну функцію у чоловіків, сприяє збільшенню кількості та якості еякуляту (може застосовуватися при передчасному сім'явиверженні, хронічному простатиті і аденомі) і може застосовуватися, як засіб, що стимулює статеву активність.

Компоненти, які входять до складу Андросара®, мають синергізм і підсилюють терапевтичну дію один одного.

Показания

Основна дія на організм чоловіки:

  • Сприяє відновленню репродуктивної функції.
  • Покращує метаболізм статевих гормонів.
  • Підсилює сексуальний потяг і фізичну витривалість, в т.ч. при сексуальних контактах.
  • Стимулює статеву активність.
  • Запобігає розвитку проліферативних процесів в передміхуровій залозі.

Способ применения и дозы

Рекомендується приймати по 1-2 капсули 2 рази на добу після їди протягом 3-6 місяців.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Андросар капсулы №90

По этому товару ещё нет отзывов