Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Ангиплант раствор для горла 200 мл

Код: 64282
Ангиплант раствор для горла 200 мл
Цена от 178.10 до 300.00 грн

Наличие в 445 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Форма выпуска

Жидкости оральные

Разрешено

для детей/для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Ангиплант раствор для горла 200 мл

Состав

вода очищена, гліцерин, екстракти: ромашки, шавлії та календули; емульсоген НСО 40, натрію бензонат, олія евкаліптова, олія м'яти, хлоргексидин.

Полоскання з екстрактами лікарських трав

Показания

Профілактичний засіб для гігієни порожнини рота та горла

Полоскання для порожнини рота та горла «Ангіплант» - ефективний гігієнічно-профілактичний засіб з рослинними екстрактами, що пом'якшує перебіг запальних процесів горла та порожнини рота. Спеціально підібрані комбінації лікарських рослин – ромашки, шавлії, календули, м'яти та евкаліпту в складі полоскання «Ангіплант» мають антисептичну, протизапальну та спазмолітину властивості; комплексну дію на слизову верхніх дихальних шляхів та забезпечують профілактичний догляд за порожниною рота, залишаючи приємний смак та свіжість. Не потребує розведення!

Противопоказания

Не використовувати особам з гіперчутливістю та при непереносимості компонентів. Полоскання «Ангіплант» не є лікарським засобом! Не містить цукру та етилового спирту!

Способ применения и дозы

Рекомендується при кожному полосканні використовувати 20 – 25 мл (повний ковпачок). Полоскати порожнину рота та горло 3 – 4 рази на день протягом 30 сек. Не ковтати! Для досягнення максимального ефекту не приймати їжу та напої протягом 30 хв. після застосування.

Условия хранения

УМОВИ ЗБЕРІГАННЯ:

Зберігати в недоступному для дітей місці, захищеному від прямих сонячних променів, при температурі від +5°С до +25°С. ДСТУ 4186:2003

ТЕРМІН ПРИДАТНОСТІ:

24 місяці від дати виготовлення.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Ангиплант раствор для горла 200 мл

По этому товару ещё нет отзывов