Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Апи-норм Аэро спрей 15 мл

Код: 75187
Апи-норм Аэро спрей 15 мл
Цена от 235.98 до 346.90 грн

Наличие в 74 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

кашель, боль, сухость, першение в горле

Область применения

отоларингология

Форма выпуска

Спрей оральный

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Апи-норм Аэро спрей 15 мл

Состав

екстракти шавлії, звіробою, календули, евкаліпту, прополісу, солодки голої, змійовика, чебрецю, олії календули, ефірна олія чебрецю, гліцерин, аскорбінова кислота.

Не містить штучних ароматизаторів та барвників.

Зовнішній вигляд

Прозорий коричневий або темно-коричневий розчин з приємним смаком та специфічним запахом у темному скляному флаконі з горловим розпилювачем.

Можливий осад.

Показания

Засіб рекомендовано для зміцнення захисних функції та полегшення перебігу гострих та хронічних запалень слизовоії оболонки ротовоії порожнини і горла.

Запобігає масовому проникненню мікроорганізмів, вірусів у нижні відділи дихальних шляхів.

Противопоказания

Застереження

Особам, які схильні до алергічних реакцій, слід бути обережними та проконсультуватися з лікарем щодо застосування спрею, що містить комплексні екстракти лікарських рослин та продукти бджільництва.
Засіб містить 29,7% об. етилового спирту. Одна доза спрею (одне натискання на насадку розпилювача) становить 0,085 мл та містить 0,02 г етилового спирту та 0,007 мл гліцерину рослинного. При застосуванні спрею може відчуватися печіння в ротовій порожнині або горлі (особливо у дітей), яке проходить протягом декількох секунд.
В разі потрапляння засобу в очі слід негайно промити їх чистою водою.
 
Особливості застереження

Вміст етилового спирту в спреї слід брати до уваги, розглядаючи можливість його застосування вагітними жінками, жінками в період лактації, дітьми після 12 років та особами з групи високого ризику, наприклад: пацієнтами із захворюваннями печінки чи епілепсією.

Дітям до 12 років застосовування спрею не рекомендовано.

Дослідження щодо застосування спрею вагітними жінками та жінками в період лактації не проводились.

Способ применения и дозы

Для досягнення бажаного терапевтичного ефекту, та недопущення ускладнень застосовують спрей у перші дні виникнення симптомів захворювання.

Перед застосуванням флакон ретельно струсити.

Тримаючи голову прямо, направити розпилювач флакону в ротову порожнину або горло та здійснити зрошення (вприскування розчину) натиснувши на розпилювач коротким різким рухом.

  • При гострих запальних станах засіб застосовують 4-5 разів на день по 2-3 зрошення перші 2-3 дні. В подальшому засіб застосовують 3-4 рази на день по 2-3 зрошення. Повний курс може становити 5-7 днів.

  • При хронічних запальних станах засіб застосовують 2-3 рази на день по 2-3 зрошення впродовж 7-10 днів. Після першого курсу зробити перерву на 5 днів з можливістю продовження курсу в залежності від стану хворого та рекомендації лікаря.

  • Для профілактики, у період респіраторних захворювань (осінні та весняні періоди), спрей застосовують 1-2 рази на день або через день по 1-2 зрошення впродовж 5-7 днів.

  • В комплексній терапії при лікуванні запальних процесів слизових оболонок ротової порожнини та горла спрей АПІ-НОРМ® АЕРО може бути рекомендований як допоміжний засіб для підсилення терапевтичного ефекту та прискорення загоєння після операційних втручань на слизових оболонках ротової порожнини та горла.

Для покращення дії засобу слід утриматись від споживання їжі та напоїв протягом 15-20 хв. після застосування спрею.

Побочные реакции

Можливі алергічні реакції на складові засобу: висипи, почервоніння, подразнення слизових оболонок ротової порожнини, горла та шкіри. У випадку алергічних реакцій призупинити застосування засобу та звернутися до лікаря.

Условия хранения

Умови зберігання

Зберігати в оригінальній упаковці при температурі від 0 до +25°С у сухому, захищеному від дії прямого сонячного світла та недоступному для дітей місці.

Термін придатності

36 місяців з дати виробництва.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Апи-норм Аэро спрей 15 мл

По этому товару ещё нет отзывов