Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Аппликатор Ляпко Валик большой М 5,0 Ag

Код: 63119
Аппликатор Ляпко Валик большой М 5,0 Ag
Цена от 624.46 до 1050.00 грн

Наличие в 31 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Форма выпуска

Прочие

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Аппликатор Ляпко Валик большой М 5,0 Ag

Состав

ПАЛЦ "Валик великий" має крок голки - 5,0, розмір - 111хd61 мм, к-ть голок - 570. Завдяки оптимальним розмірам робочої поверхні і відстаням між голками ефективно впливає на великі ділянки тіла : спину, поперек, зону сідниць, живіт і кінцівки.

Показания

Валики - це аплікатори для динамічного застосування ("мільйонний голчастий душ"). Терапевтичний ефект досягається у декілька разів швидше, ніж при застосуванні статичного аплікатора. Гальванічний струм, що виникає в шкірі, на вістрях і між голками носить імпульсивний характер.

Завдяки збалансованій і компактній конструкції валики дуже ефективні і прості у використанні. Усі аплікаційні валики забезпечені гумовими втулками, тому чинять м'яку, делікатну дію на шкіру. Застосування валиків посилює кровообіг, відмінно знімає втому, усуває напругу і ломоту в м'язах, підвищує життєвий тонус. За допомогою цього аплікатора ви усунете біль, та після аплікацій відчуєте себе повними сил.

Валики рекомендується застосовувати для лікувальної дії на будь-які поверхні тіла, особливо ті, які важко обробляти плоским аплікатором. При обробці спини і інших важкодоступних ділянок тіла валик вимагає участі помічника.

Способ применения и дозы

  1. Обкатувати в довільному напрямі:
     - місце локалізації болю;
     - вище і нижче зони болю.
  2. Проводити обкатку валиком по протилежній стороні - симетричній місцю хвороби.
    Наприклад: Якщо біль в правій руці, то катаємо ліву руку. Якщо біль в правій нозі - катаємо ліву ногу. Якщо біль в грудній клітині - катаємо зону проекції на спині. Якщо біль в спині - катаємо зону проекції на грудях. Якщо біль в попереку - катаємо живіт. Якщо біль в животі - катаємо поперек.

Використання валиків ефективне для проведення точної рефлексотерапевтичної діагностики - пошуку найбільш чутливих ділянок шкірного покриву, дія на які аплікаторами дозволяє досягти найбільших результатів.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Аппликатор Ляпко Валик большой М 5,0 Ag

По этому товару ещё нет отзывов

Все варианты товара: