Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Арекур Био капсулы №60

Код: 79176
Арекур Био капсулы №60
Цена от 4711.30 до 4711.30 грн

Наличие в 2 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

иммунология

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для детей/для взрослых

Детям с

с 12 лет

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Арекур Био капсулы №60

Состав

Імунні пептиди природного походження (GMHP) у складі біологічно активної речовини 68,6 мг (mg); целюлоза мікрокристалічна 190 мг(mg); полівінілпіролідон 1,4 мг (mg).

Фармакологічні властивості

Арекур Біо® містить біологічно активну речовину, що складається з екзогенних імунних пептидів з антиінфекційними, протипухлинними, протизапальними та регенеруючими властивостями. Контактуючи з імунними сполуками організму на слизових оболонках, у пейєрових бляшках, лімфатичних вузлах, імунні пептиди забезпечують додатковий ресурс для боротьби з інфекціями та пухлинами. Пептиди володіють антибактеріальними властивостями, а також виявляють потужну противірусну дію, активуючи мембранні рецептори і як наслідок - перешкоджають проникненню вірусів у клітину через поверхню мембрани. Пептиди пригнічують медіатори запалення та сприяють гармонійній регенерації пошкоджених тканин. Т-лімфоцити і макрофаги контактують і взаємодіють з екзогенними пептидами - таким чином в органі-мішені значно підвищується ймовірність виявлення і знищення інфікованих або атипових клітин, що несуть ризик злоякісної трансформації. Екзогенні пептиди можуть не тільки підвищувати ефективність протипухлинного імунітету, а й самостійно пригнічувати розмноження злоякісних клітин, у тому числі запускаючи механізми їх запрограмованої загибелі (апоптозу).

Показания

У якості допоміжного засобу при комплексному лікуванні та для профілактики загострень хронічних захворювань органів травлення, що супроводжуються пригніченням імунітету, таких як: ерозивний гастрит, виразка шлунка, неспецифічний виразковий коліт, хвороба Крона, поліпоз, хронічні гепатити різної етіології, алкогольна хвороба печінки, цироз. Гострі та хронічні інфекції, що супроводжуються пригніченням імунітету, а саме: ГРВІ сезонного та епідемічного характеру; хронічні захворювання органів дихання – синусит, тонзиліт, хронічне обструктивне захворювання легень. Герпес, у тому числі генітальної локалізації, оперізувальний лишай, папіломавірусна інфекція. Імуносупресивні стани та інтоксикації внаслідок інфекційно-запальних процесів та новоутворень, після застосування антибіотиків, протипухлинних препаратів та променевої терапії. Доброякісні та злоякісні новоутворення різної локалізації. Нейтропенічна лихоманка. Синдром хронічної втоми та астенічні стани після фізичного навантаження, стресу, інфаркту, інсульту, операцій, отруєнь та впливу іонізуючого випромінювання. Протирецидивна імунокорекція із засто препарату Арекур® повністю сумісна з антибіотиками та противірусними засобами, покращує переносимість хіміопрепаратів.

Противопоказания

Підвищена чутливість до компонентів препарату. Алергічні реакції в анамнезі. Препарат не застосовують дітям до 12 років.

Способ применения и дозы

Арекур Біо® рекомендовано приймати по 1 капсулі 2 рази на день, запиваючи водою, за 1 годину до або через 2 години після їжі, протягом 60 днів; у період загострення хронічних захворювань – по 2 капсули 2 рази на добу протягом 30 днів. У якості допоміжного засобу для підтримки функції печінки та комплексної профілактики фіброзу Арекур Біо® призначають по 1 капсулі 2 рази на добу протягом 60 днів. Для підвищення ефективності лікування хронічних респіраторних захворювань Арекур Біо® рекомендується приймати з перших днів загострення по 2 капсули 2 рази на добу протягом 15 днів. Курс протирецидивної імунокорекції проводять 2 - 4 рази на рік залежно від індивідуальних особливостей пацієнта. Перед застосуванням протирецидивної імунокорекції рекомендується проконсультуватися з лікарем. 

Важливо: для досягнення бажаного ефекту необхідно пройти призначений курс препарату повністю. Прийом препарату не слід припиняти, навіть якщо стан пацієнта значно покращився або симптоми захворювання зменшилися. У пацієнтів з імунодефіцитом та/або синдромом хронічної стомленості рекомендується моніторинг імунограми.

Особливості застосування

Під час протирецидивної імунокорекції в поодиноких випадках через 48 - 72 години після першого прийому препарату можливі загальні розлади, викликані активацією імунної системи: субфебрильна температура, ломота в тілі. Такі симптоми проходять самостійно і не вимагають спеціальних заходів.

Условия хранения

Зберігати в оригінальній упаковці при температурі не вище 30°C. Не заморожувати. Зберігати в недоступному для дітей місці. Термін придатності 36 місяців.

Упаковка

Капсули по 260 мг у блістері, по 6 блістерів у коробці.

Регистрационные данные

Инструкция для: Арекур Био капсулы №60

Производитель: Камелин ООО, Грузия

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Арекур Био капсулы №60

По этому товару ещё нет отзывов