Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Аргетаин Solution Pharm раств. для внутр. прим. во флак. по 10 мл № 10

Код: 81381
Аргетаин Solution Pharm раств. для внутр. прим. во флак. по 10 мл № 10
Цена от 306.00 до 306.00 грн

Наличие в 1386 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

заболевания печени и желчных путей

Область применения

гастроэнтерология

Форма выпуска

Жидкости оральные

Разрешено

для детей/для взрослых

Детям с

с 3 лет

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Аргетаин Solution Pharm раств. для внутр. прим. во флак. по 10 мл № 10

Состав

1 мл (ml) містить:

  • основні речовини: L-аргініну цитрат — 100,0 мг (mg), бетаїн — 100,0 мг (mg);
  • допоміжні речовини: цукор, консервант натрію бензоат, ароматизатор «Апельсин», регулятор кислотності лимонна кислота, вода очищена.

Аргетаін добавка дієтична розчин для прийому всередину.

Активні компоненти

Аргінін – амінокислота, що бере участь у біосинтезі білка, метаболізмі сечовини, сприяє виділенню кінцевих продуктів розпаду білка, посилює детоксикаційну функцію печінки. Аргінін є важливою складовою в процесі біосинтезу оксиду азоту (NO), здійснює регуляцію судинного тонусу, сприяє підтримці азотистого балансу, виведенню остаточного токсичного азоту, чинить антиоксидантну дію, нормалізує мікроциркуляцію в печінці, насичує її киснем, покращує кисню. Аргінін також покращує внутрішньоклітинний обмін у гепатоцитах, стимулює їх активність, знижує утворення шкідливих для клітин печінки вільних радикалів, зменшує гіпоксію та запалення, сприяє регенерації гепатоцитів.

Бетаїн – ліпотропна речовина, що бере участь у біосинтезі фосфоліпідів, транспорті тригліцеридів, окисленні та утилізації жирів. Запобігає виникненню та зменшує жирову дистрофію печінки. Бетаїн має антифібротичну, протизапальну дію, сприяє зменшенню рівня гомоцистеїну, запобігає ризику тромбоутворення та прогресування атеросклерозу.

Показания

Додаткове джерело амінокислот аргініну і бетаїну, сприяє загальному зміцненню організму та підвищенню імунітету, нормалізації функціонального стану гепатобіліарної системи та попередження наслідків гепатотоксичної дії медикаментів та інших токсичних речовин; покращення функціонального стану серцево-судинної системи, посилення інтенсивності обміну речовин в організмі, підтримки нормального рівня холестерину у крові.

Рекомендовано дітям у віці від 3-років – з метою нормалізації функцій печінки, для попередження наслідків інтоксикації, при ацетонемічному синдромі. Має детоксикаційні властивості.

Добавки дієтичні не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Противопоказания

Індивідуальна непереносимість складових компонентів, діти до 3 років, вагітність та період лактації, жовчнокам’яна і сечокам’яна хвороба у стадії загострення.

Способ применения и дозы

Вживати дорослим та дітям від 12 років по 1 флакону 3 рази на день після їди, вміст флакона розвести в півсклянки питної води кімнатної температури.

Дітям від 3-х до 12-ти років при ацетонемічному синдромі: вміст 1 флакона розвести в півсклянки питної води кімнатної температури, вживати по 1 чайній ложці кожні 10-15 хвилин. Щоденна кількість — 2 флакона.

Тривалість застосування становить від 2-х до 4-х тижнів або так, як призначив лікар.

Не перевищувати зазначену рекомендовану кількість для щоденного споживання.

Перед застосуванням рекомендується консультація лікаря.

Условия хранения

В упаковці виробника при температурі від 5 ºС до 25 ºС та відносній вологості повітря не більше 75 %. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Аргетаин Solution Pharm раств. для внутр. прим. во флак. по 10 мл № 10

09.02.2024

Відчуваю полегшує