Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Аргетт Пластирь Обезболивающий с лидокаином 10 см х 15 см №3

Код: 86109
Аргетт Пластирь Обезболивающий с лидокаином 10 см х 15 см №3
Цена от 281.70 до 450.50 грн

Наличие в 3096 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

наружное обезболивание

Область применения

обезболивание

Форма выпуска

Пластыри

Разрешено

для детей/для взрослых

Детям с

с 12 лет

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Аргетт Пластирь Обезболивающий с лидокаином 10 см х 15 см №3

Состав

Компоненти: лідокаїн 4% (2.91 mg/cm2 (мг/см2)), ментол 1% (0.72 mg/cm2 (мг/см2));

Допоміжні інгредієнти: гліцинат алюмінію, гліцерин, каолін, метилпарабен, поліакрилова кислота, полісорбат 80, пропіленгліколь, пропілпарабен, повідон, поліакрилат натрію, винна кислота, діоксид титану, очищена вода.

Опис

АРГЕТТ Знеболюючий пластир з Лідокаїном призначений для місцевого застосування.

АРГЕТТ Знеболюючий пластир з Лідокаїном за рахунок еластичної властивості основи призначений для фіксації ураженої ділянки м’язу або суглобу. Ментол 1% охолоджує пошкоджену ділянку суглоба або м’яза, а лідокаїн 4% сприяє тимчасовому полегшенню болю в місці ураження.

АРГЕТТ Знеболюючий пластир з Лідокаїном. Застосована технологія гідрогелевого нанесення на пластир ментолу та лідокаїну для максимального тимчасового полегшенню болю в спині, шиї, кінцівках, м’язах та суглобах.

Компоненти пластиру – ментол 1% та лідокаїн 4% вивільняються з гідрогелевої основи та проникають через шкіру і надають тимчасову болезаспокійливу дію при запаленнях суглобів, м’язів, зв’язок, сухожиль, викликаних травмою, при розтягненнях, вивихах, синцях, невралгіях (запаленнях нервових закінчень), міалгіях (запаленнях м’язів).

Органічна речовина Ментол 1% - має охолоджуючу, антисептичну та анестезуючу дії. Знеболювальній дії ментолу передує відчуття холоду, легке печіння і поколювання. Профіль дії ментолу зумовлений рефлекторною реакцією шкіри у відповідь на подразнення її рецепторів.

Активна речовина Лідокаїн 4% використовується для тимчасового полегшення болю в різних частинах тіла, спричиненого травмою або запальним процесом. Профіль дії лідокаїну, як місцевого анастетика, характеризується швидким початком.

Показания

Для фіксації ураженої ділянки м’язу або суглобу, а також – тимчасового (до 12 годин) полегшення гострого та хронічного болю. При запаленнях суглобів, м’язів, зв’язок, сухожиль, викликаних травмою, розтягненнях, вивихах, синцях, невралгіях (запаленнях нервових закінчень), міалгіях (запаленнях м’язів) у дорослих та дітей віком від 12 років.

Противопоказания

Підвищена чутливість до складових пластиру. Інгредієнти пластиру не потрапляють у системний кровотік, але не рекомендовано застосовувати при виразці шлунка або 12-палої кишки, при шлунково-кишкових кровотечах, при бронхіальній астмі в анамнезі, при серцевій недостатності, важких формах печінкової та ниркової недостатності, вагітним жінкам та жінкам у період лактації, дітям до 12 років.

Не застосовувати на відкритих ранах або ділянках шкіри з патологічними змінами, такими як екзема, акне, дерматити, запалення або інфекції різного походження.

АРГЕТТ Знеболюючий пластир з Лідокаїном слід використовувати з обережністю при тяжкій серцевій, нирковій та печінковій недостатності.

Застереження

Медичний виріб не призначено для застосування всередину. Не застосовувати на ділянках шкіри з густим волоссям. Не допускати контакту поверхні пластиру з очима, слизовими оболонками.

Припинити використання пластиру і звернутися до лікаря слід: у разі погіршення стану шкіри (поява висипу, свербіж або сильне подразнення шкіри), при збереженні болю протягом 3 днів або повторній появі симптомів після нетривалого поліпшення стану.

Способ применения и дозы

Тільки для зовнішнього застосування. Очистити і просушити шкіру у місці болю та накласти пластир, попередньо звільнивши від захисної плівки. Час використання одного пластиру зазвичай становить 12 годин. Застосовують по 1 пластиру 2 рази на добу вранці та ввечері.

Схема нанесення:

  1. Зняти прозору захисну плівку з пластира.
  2. Накласти пластир на уражену ділянку за призначенням.
  3. Розгладити для запобіганню утворення складок та потрапляння повітря під пластир.

Побочные реакции

Пластир містить пропіленгліколь, який може спричинити подразнення шкіри. Він також містить метилпарабен і пропілпарабен, які можуть викликати алергічні реакції, і ці ефекти можуть бути відстроченими. Один з метаболітів лідокаїну, 2,6-ксилідин, виявився генотоксичним і канцерогенним для щурів. Також було показано, що вторинні метаболіти мають мутагенну дію. Клінічне значення цього невідоме, і тому ефективність може бути виправдана лише у тому випадку, якщо є терапевтична користь для пацієнта.

Условия хранения

Упаковка

По 1 пластиру розміром (10 cm (см) × 15 cm (см)) у саше, 3 саше в картонній коробці.

Умови зберігання

Зберігати в оригінальній упаковці при температурі не вище 25 °С, у захищеному від світла, сухому та недоступному для дітей місці. Після першого відкриття саше використовувати пластир протягом одного місяця.

Термін придатності

3 роки.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Аргетт Пластирь Обезболивающий с лидокаином 10 см х 15 см №3

По этому товару ещё нет отзывов