Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Аромакомпозиция Ароматика Энергетическая защита 10 мл

Код: 56187
Аромакомпозиция Ароматика Энергетическая защита 10 мл
Цена от 131.26 до 150.00 грн

Наличие в 9 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Масла

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Аромакомпозиция Ароматика Энергетическая защита 10 мл

Состав

Натуральні ефірні олії лавандова, бергамотова, шавлії мускатної.

Опис

Ефірні олії – це не просто олії, що володіють запахом. У них зібрані всі цілющі властивості рослин, всі їх переживання і емоції. Вчені вже давно знають, що рослини здатні реагувати на емоції людей, у них є свої думки і навіть відчуття. Ось чому ефірні олії можуть допомогти і в такій складній справі, як захист від негативної енергії та невдач.

Аромакомпозиція ефірних олій «Енергетичний захист» – очищає енергетичне поле людини, більш того, будучи астральним тілом ароматичних рослин, ефірні олії, що входять до складу, грають роль захисного екрану від шкідливої дії навколишнього світу.

Аромакомпозиція містить:

  • натуральна ефірна олія лавандова – живить, оживляє, насичує стоншену ауру при перевтомі, тягарі на душі, комплексі неповноцінності. Створює щит (бар'єр) зовнішньому шару аури;
  • натуральна ефірна олія бергамотова – загоює енергетичну оболонку після стресових ситуацій, горя, скорботи, допомагає відкрити доступ енергії до енергетичних центрів при виснаженні енергетичного шару;
  • натуральна ефірна олія шавлії мускатної – захищає від вампіризму, заздрості, ненависті. Збагачує дух і енергетику, які допомагають досягти гармонії людини і навколишнього світу.

Противопоказания

Індивідуальне несприйняття  компонентів, що входять до складу аромакомпозиції.

В нерозведеному вигляді уникати контакту зі шкірою.

При потраплянні в очі промити великою кількістю води. Тільки для зовнішнього застосування.

Способ применения и дозы

Аромалампа: в верхню чашу аромалампи налити 2-6 столових ложок теплої води, додати кілька крапель аромакомпозиції, потім в нижню частину поставити запалену свічку (спиртово-парафінову в металевому контейнері). Запалена аромалампа активізує відразу всі сили для очищення та захисту аури.

Аромаванна: візьміть столову ложку солі, накапайте на сіль аромакомпозицію «Енергетичний захист» – 3-4 краплі. Розчиніть сіль в стакані теплої води, вилийте воду у ванну з водою і купайтеся.

Інші методи застосування:

  • На натуральну тканину накапати 2-3 краплі аромакомпозиції, помістити поряд з ліжком.
  • 1-2 краплі аромакомпозиції додати до 1 ст. ложки будь-якої рослинної олії. Нанести цю суміш  на тіло в місця найбільшого потовиділення або туди, де яскраво виражена пульсація крові (пахви, пах, ліктьові згини, зап'ястя). Ваше тіло почне виділяти аромат, а разом з ним вивільнятиметься і енергія захисту та очищення.
  • 1-2 краплі аромакомпозиції нанести на аромакулон або аромамедальйон.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Аромакомпозиция Ароматика Энергетическая защита 10 мл

По этому товару ещё нет отзывов

Все варианты товара: