Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Артафлекс (Artaflex) капс. №30

Код: 70359
Артафлекс (Artaflex) капс. №30
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

артрит ревматоидный, остеартрит, артроз

Область применения

ортопедия и травматология

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Артафлекс (Artaflex) капс. №30

Состав

1 капсула (790 мг (mg)) містить: активні інгредієнти: глюкозамін (у вигляді глюкозаміну хлориду) – 400 мг (mg), хондроїтин (у вигляді хондроїтину сульфату) – 300 мг (mg), вітамін С (у вигляді L-аскорбінової кислоти) – 50 мг (mg), гіалуронова кислота (у вигляді гіалуронату натрію) – 10 мг (mg), вітамін D3 (у вигляді холекальциферолу) – 0,25 мкг (μg); допоміжні речовини: кальцію цитрат; розпушувачі: кальцію стеарат, крохмаль кукурудзяний, кремнію діоксид; оболонка капсули: желюючий агент желатин, барвник: титану діоксид.

 

Показания

АРТАФЛЕКС TM – це комплексний засіб для суглобів з гіалуроновою кислотою на основі глюкозаміну та хондроїтину з вираженою хондропротекторною дією.

Глюкозамін необхідний для побудови хрящової та кісткової тканин. Глюкозамін полегшує відкладання кальцію у кістках, гальмує розвиток дегенеративних процесів, сприяє зменшенню болю та відновленню функцій суглобів.

Хондроїтин є специфічним компонентом хряща і синовіальної рідини у суглобі – своєрідного мастила, що запобігає надмірному тертю суглобових поверхонь і їх передчасному зношуванню. Підвищує щільність і пружність суглобових хрящів, а також знижує активність ферментів, які руйнують хрящ.

Гіалуронова кислота захищає хрящі від зневоднення та руйнування, забезпечує амортизаційний ефект і покращує рухливість суглобів.

Кальцію цитрат та вітамін D3 запобігають крихкості та ламкості кісток.

Застосовувати в якості дієтичної добавки для дорослих як додаткове джерело вітамінів для покращення стану опорно-рухової системи та профілактики захворювань суглобів. Має загальнозміцнюючі властивості.

Противопоказания

Діти до 12 років, жінки в період вагітності та лактації, індивідуальна непереносимість компонентів.

Способ применения и дозы

Застосовувати дорослим та дітям від 12 років по 1 капсулі двічі на добу після їди, запиваючи достатньою кількістю питної води. Капсулу не розжовувати. Тривалість застосування становить від 1 до 2 місяців.

Не перевищувати рекомендовану дозу для добового застосування. Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування. При цукровому діабеті необхідна консультація лікаря. При появі небажаних реакцій припинити застосування та звернутись до лікаря.

Условия хранения

Зберігати в оригінальній упаковці при температурі від +5 oС до +25 oС в сухому, захищеному від світла та недоступному для дітей місці.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Артафлекс (Artaflex) капс. №30

По этому товару ещё нет отзывов