Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Асглюкан табл. №30

Код: 69373
Асглюкан табл. №30
Цена от 224.14 до 453.80 грн

Наличие в 1108 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Область применения

витамины и минералы

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для детей/для взрослых

Детям с

с 14 лет

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Асглюкан табл. №30

Состав

бета-глюкани — це природні полісахариди. Бета-1,3/1,6-глюкан є їх найбільш активною у біологічному відношенні формою зі значним імуномодулюючим потенціалом, обумовленим стимуляцією клітин імунної системи (макрофагів, Т-лімфоцитів). Він сприяє підтримці місцевого і системного імунітету і, як наслідок, — зниженню ризику розвитку інфекційних захворювань. Бета-глюкани також впливають на ліпідний обмін, сприяють підтриманню нормального рівня ХС, зниженню зростання рівня глюкози у крові після прийому їжі, нормалізації мікрофлори кишечнику. Відомі антиоксидантні властивості, які сприяють захисту від наслідків оксидативного стресу. Бета-глюкан (beta-1,3/1,6-D-glucan) в складі дієтичної добавки Асглюкан є структурним елементом мембрани дріжджових грибів Saccharomyces cerevisiae.

Вітамін C (у вигляді L-аскорбінової кислоти) сприяє утворенню колагену для нормальної роботи кровоносних судин, необхідний для нормального функціонування кісток, хрящів, ясен, зубів, шкіри, для енергетичного метаболізму, регуляції окисно-відновних процесів, вуглеводного обміну, для підтримання нормального функціонування імунної системи під час та після інтенсивних фізичних навантажень, зменшенню втоми та втомлюваності, нормальній роботі нервової системи, захисту клітин від оксидативного стресу.

Цинк (у вигляді цинку глюконату) входить до складу різних ферментів, сприяє підтриманню нормального стану кісток, волосся, нігтів, шкіри, зору, нормальній когнітивній функції головного мозку, нейрогенезу та нейропередачі. Цинк необхідний для імунної системи, оскільки впливає на макрофаги, фагоцитоз, на ріст та функціонування Т- і В-клітин. При дефіциті цинку знижуються секреція і функціонування цитокінів. Цинк відіграє важливу роль у репродуктивній функції, процесі поділу клітин, здатності до запліднення, підтриманні нормального рівня тестостерону у крові; захисті клітин від оксидативного стресу, синтезі інсуліну і колагену. Похилий вік, період вагітності, годування грудьми асоціюють з високим рівнем ризику цинк-дефіциту. 

Показания

може бути рекомендована в якості дієтичної добавки до раціону харчування, як додаткове джерело біологічно активних речовин (вітаміну C, цинку та бета-1,3/1,6-глюкану) з метою підтримки нормальної роботи імунної системи, загального зміцнення організму та підвищення фізичної і розумової працездатності.

Вживати дорослим та дітям віком з 14 років по 1 таблетці на добу, бажано до прийому їжі.

Вживання дієтичної добавки не замінює здоровий спосіб життя та повноцінне харчування.

Не перевищувати рекомендовану добову дозу.

Не використовувати після завершення дати мінімального терміну придатності, зазначеного на упаковці.

Перед споживанням слід проконсультуватися з лікарем.

є лікарським засобом. Не містить ГМО.
 

Противопоказания

не слід вживати при підвищеній чутливості до складових, у період вагітності та годування грудьми, дітям віком до 14 років.
 

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Асглюкан табл. №30

По этому товару ещё нет отзывов