Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Аспиратор назальный Курносики 7075 детский

Код: 86541
Аспиратор назальный Курносики 7075 детский
Цена от 86.00 до 95.80 грн

Наличие в 8 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

детство

Форма выпуска

Прочие

Разрешено

для детей

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Аспиратор назальный Курносики 7075 детский

Состав

Термопластична гума і пластик.

Опис

Аспіратор для носа від відомого бренду Курносики - це легкий подих і спокійний сон вашого малюка.

Аспіратор виготовлений із пластику й силікону. Розроблено з урахуванням особливостей будови дихальної системи новонародженого. Допомагає очистити ніс від слизу, забезпечуючи вільне дихання. Спеціальна форма кінчика виключає глибоке проникнення. Для використання слід вставити кінчик аспіратора і злегка затиснуту пальцем ніздрю малюка. За допомогою силіконової трубочки ротом втягувати повітря, регулюючи процес самостійно.

Способ применения и дозы

  1. Перед першим застосуванням аспіратор необхідно простерилізувати в спеціальному розчині для стерилізації дитячих пляшечок або шляхом парової стерилізації, кип'ятіння протягом хвилини.
  2. Надалі аспіратор необхідно мити (всі частини окремо) в теплій воді з додаванням нейтральних миючих засобів (дитячого мила та ін.) До і після використання, потім ретельно прополоскати.
  3. Не використовуйте абразивні засоби при митті.
  4. Для видалення слизу обережно вставте кінчик аспіратора в ніздрю малюка, при цьому інша ніздря повинна бути злегка затиснута пальцем, стисніть гумову ємність, і повільно починайте розтискати. Таким чином слизові накопичення будуть легко віддалятися з дихальних шляхів, потрапляючи в основу аспіратора. Якщо в носику дитини є сухі скоринки або густий слиз, попередньо скористайтеся сольовим розчином.
  5. Для очищення аспиратора помістіть його в розчин з миючим засобом і поступово стискати і розтискати гумову ємність кілька разів для забезпечення її очищення, потім таким же чином ретельно прополощіть аспіратор в чистій теплій воді без миючого засобу.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Аспиратор назальный Курносики 7075 детский

По этому товару ещё нет отзывов