Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Азова спрей 500 мл

Код: 67911
Азова спрей 500 мл
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

риниты, синуситы, гаймориты, фронтиты

Область применения

общая терапия

Форма выпуска

Спрей назальный

Разрешено

для детей/для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Азова спрей 500 мл

Состав

100% морська вода очищена.

Властивості

Вода морська очищена Азова® рекомендована в якості натурального засобу для полоскання носа і горла, а також в косметичних цілях для вмивання жирної і проблемної шкіри обличчя.

Морська вода є несприятливим середовищем для всіляких патогенів, оскільки володіє антибактеріальними і антисептичними властивостями, зміцнює місцевий імунітет. Морська вода безпечна, не викликає звикання, може використовуватися практично без обмежень. Морська вода благотворно діє на шкіру. Завдяки вмісту магнію, натрію, кальцію, хлориду і сульфату забезпечується зволоження і усуваються запальні процеси епідермісу. Умивання морською водою допомагає боротися з сухістю, екземою, псоріазом і акне. Шкіра вбирає з води корисні мінерали, набуваючи пружність і сяйво, а йод, який вона містить, сприяє загоєнню ранок, подряпин і інших шкірних ушкоджень.

Промивання носа і горла очищеною морською водою Азова® - прекрасна лікувально-гігієнічна процедура, яка може застосовуватися при застуді, що супроводжується нежиттю і болем в горлі, а також для профілактики простудних захворювань в період епідемій. Завдяки промиванням морською водою вимиваються пил і алергени, пригнічується діяльність вірусів і інших патогенів, які скупчуються в носовій порожнині і носоглотці, ефективно очищається, зміцнюється і зволожується слизова, підвищується місцевий імунітет.

Способ применения и дозы

Для промивання носа використовується ізотонічний розчин або морська вода в натуральному вигляді, яка наливається в спеціальний пристрій "неті - пот". Промивання виконують 1 раз на день вранці. Можна використовувати щодня.

Для полоскання горла в стакан набирають 100-150 мл морської води очищеної Азова® і підігрівають до температури 36-38 ° С. Середня тривалість процедури становить 3-5 хвилин. Після полоскання слід утриматися від прийому їжі або напоїв протягом 30 хвилин. Полоскання повторюють 2-4 рази на день. Можна використовувати щодня.

Для вмивання обличчя використовують морську воду при температурі 18-25 ° С. На очищену шкіру нанести 10-20 мл морської води "Азова®", витримати 3-5 хвилин, надлишки зібрати сухою серветкою. Не витирати. Застосовують 1-2 рази на день. Тривалість застосування індивідуальна і залежить від стану шкіри. Можна використовувати щодня.

Застереження

Гіперчутливість до морської води. Для зовнішнього застосування. Не допускати попадання в очі. Не ковтати! При вживанні всередину можливі розлади травлення. Не застосовувати дітям до 6 років.

Застосування в період вагітності та годування груддю обмежень немає.

Условия хранения

Зберігати в захищеному від прямих сонячних променів місці при температурі від 0 до 25 ° С.

Термін придатності

18 місяців від дати виготовлення.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Азова спрей 500 мл

По этому товару ещё нет отзывов