Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Babe Laboratorios (Бабе Лабораториос) Depigment+ Lotion Glow Лосьон-тоник для ровного тона и сияния кожи лица 150 мл

Код: 85970
Babe Laboratorios (Бабе Лабораториос) Depigment+ Lotion Glow Лосьон-тоник для ровного тона и сияния кожи лица 150 мл
Цена от 881.57 до 1128.25 грн

Наличие в 66 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Жидкости наружные

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Babe Laboratorios (Бабе Лабораториос) Depigment+ Lotion Glow Лосьон-тоник для ровного тона и сияния кожи лица 150 мл

Состав

Aqua, Gluconolactone, Niacinamide, Propanediol, Ascorbyl Glucoside, Panthenol, Propylene Glycol, Bis-Peg-12 Dimethicone, Sodium Hyaluronate, Centella Asiatica Extract, Avena Sativa Kernel Extract, Lactobacillus Ferment, Phytic Acid, Glycerin, Hydroxyacetophenone, Isopentyldiol, Polysorbate 20,1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Sodium Metabisulfite, Pantolactone, Parfum, Sodium Hydroxide, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.

Опис

Babe Depigment+ Lotion Glow – щоденний лосьйон для обличчя миттєвої дії, який освітлює, тонізує та вирівнює тон шкіри, запобігає появі пігментних плям. Засіб містить вітамін С для сяяння, глюконолактон для зволоження, ніацинамід для вирівнювання тону шкіри та міцності бар'єра, гіалуронову кислоту для зволоження та пре-постбіотики для догляду за мікробіомом шкіри. Випускається у флаконі об'ємом 150 мл.

Активні компоненти
Стабільний вітамін C 2% – стабільна форма з освітлюючою, антиоксидантною і зміцнюючою діями на шкіру.
Глюконолактон 5% – ексфоліант, останнє покоління AHA. Завдяки великому розміру молекули повільніше проникає в шкіру, тому м’яко діє і чудово підходить для чутливої шкіри.
Ніацинамід 3% – стимулює вироблення керамідів, що покращує бар’єрну функцію шкіри. Нормалізує вироблення шкірного сала, має протизапальну дію, покращує тонус шкіри. Сприяє вирівнюванню тону шкіри завдяки своїй здатності зменшувати синтез меланіну та запобігати його накопиченню в кератиноцитах. Запобігає утворенню нових плям. 
D-пантенол 2% – отримано з вітаміну B5, який має зволожуючі, пом'якшуючі та протизапальні властивості. Забезпечує зволоження та сприяє прискоренню процесу регенерації шкіри.
Гіалуронова кислота 0,10% – притягує та утримує воду, щоб зберегти шкіру зволоженою.
Пре-постбіотик 0,10% – пробіотичний лізат, живить мікробіоту шкіри. Сприяє балансу та відновленню мікробіома, швидко зволожує шкіру, покращуючи її зовнішній вигляд, зміцнює бар'єрну функцію та заспокоює.

Показания

Тонік забезпечує миттєве сяяння, освітлення і вирівнювання тону шкіри, має зволожуючу і захисну функції, а також піклується про мікробіом шкіри.

Результат*:

  • 95% – миттєвий ефект сяйва.
  • 95% – покращує тонус і текстуру шкіри.
  • 91% – дарує ефект сяючої здорової шкіри.

*Згідно з даними клінічного дослідження за участю 21 добровольця з гіперпігментованими плямами на обличчі та нерівним тоном шкіри, фототипами від I до IV, із сухою, нормальною, змішаною та жирною шкірою (чутливість 50%), які використовували продукт один раз на день протягом 56 днів, з проміжним контролем через 28 днів.

Способ применения и дозы

Використовуйте вранці та ввечері на чисту суху шкіру. Нанесіть лосьйон на долоні, потім розподіліть по обличчю, злегка натиснувши на шкіру, щоб вона ввібрала засіб.

Регистрационные данные

Инструкция для: Babe Laboratorios (Бабе Лабораториос) Depigment+ Lotion Glow Лосьон-тоник для ровного тона и сияния кожи лица 150 мл

Производитель: Бабе Лабораториос, Испания

Код АТХ:

(V) Другие лекарственные средства

(V07) Другие разные нелечебные средства

(V07A) Другие различные нелечебные средства

(V07AT) Косметика

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Babe Laboratorios (Бабе Лабораториос) Depigment+ Lotion Glow Лосьон-тоник для ровного тона и сияния кожи лица 150 мл

По этому товару ещё нет отзывов