Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Баланс капсулы №30

Код: 74711
Баланс капсулы №30
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

бессоница, неврозы

Область применения

неврология

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Баланс капсулы №30

Состав

Прозери
Валеріана (корінь)
Пустирник (трава)
М’ята перцева (трава)
Хміль (шишки)
Глод колючий (плоди)
Фенхель (сім’я)
Ромашка (квітки)

Стрімке сучасне життя негативно позначається на людському організмі, піддаючи його стресам. Медики називають стрес головним ворогом людства. Постійні стреси ведуть до серцево-судинних захворювань, різних розладів шлунково-кишково-кишкового тракту, діабету, психічних розладів та багатьох інших хвороб. Стрес вражає клітини мозку, викликаючи втрату пам'яті. Антистресовий комплекс «Баланс» допоможе забути про тривоги, страхи, безсоння та інші нервові проблеми, і життя наповниться спокоєм впевненістю в завтрашньому дні.

При оздоровленні будь-яким способом дуже важливо, щоб у цей період до організму надходила необхідна кількість біологічно активних речовин, завдяки чому він продовжуватиме працювати стабільно.

Роль живильного комплексу, у разі, виконують прозери (пророслі зерна вівса, пшениці і кукурудзи).

Прозери, у збалансованому вигляді, містять практично всі біологічно активні речовини, необхідні для нормальної життєдіяльності організму людини, а саме: вуглеводи, що легко засвоюються; білки, що містять незамінні амінокислоти; вітаміни А, С, Е, групи, РР, Н, D; макро-, мікроелементи К, Са, Mg, Fe, Cu, Zn, P та ін; рослинні ферменти; фітогормони; поліфенольні речовини; рослинні волокна та ін. Також прозери посилюють дію всіх компонентів фітокомплексу (ефект синергізму).

Всі рослини, що входять до складу комплексу «Баланс», мають багатосторонню терапевтичну дію. І до складу комплексу «Баланс» вони включені завдяки таким властивостям:

Валеріана (корінь) – користується великою популярністю завдяки своєму заспокійливому впливу на організм. Застосовується як седативний засіб при нервовому збудженні, неврозах серцево-судинної системи, при спазмах та неврозах органів шлунково-кишкового тракту, деяких захворюваннях печінки та жовчовивідних шляхів.

Пустирник (трава) – має яскраво виражену заспокійливу дію; нормалізує серцевий ритм, підвищує силу серцевих скорочень. Пустирник ефективний при підвищеному артеріальному тиску, стенокардії, підвищеній нервовій збудливості, особливо у жінок у клімактеричний період та у чоловіків, які страждають на гіпертрофію простати.

М'ята перцева (трава) – терапевтична активність м'яти перцевої обумовлена ??наявністю в рослині ефірної олії з високим вмістом ментолу. М'ята має заспокійливу, спазмолітичну, жовчогінну, антисептичну та болезаспокійливу властивості, тонізує центральну нервову систему, а також надає рефлекторну коронаророзширювальну дію, сприяючи нормалізації кровообігу в серцевому м'язі.

Хміль (шишки) – наявність у шишках лупуліну надає заспокійливу дію на центральну нервову систему.

Глід (плоди) – зменшує збудження нервової системи, забезпечує глибокий, спокійний та тривалий сон, що не призводить після пробудження до стану психічного пригнічення.

Фенхель (насіння) - джерело вітамінів С, групи В, b-каротину, фолієвої кислоти, флавоноїдів, солей калію, кальцію, фосфору, заліза - які відіграють важливу роль у функціонуванні нервової системи.

Ромашка лікарська (квітки) – діє як заспокійливий та протиалергічний засіб. Застосовують при захворюваннях нервової системи, шлунково-кишкового тракту, хворобах печінки та жовчовивідних шляхів, при порушенні менструального циклу, хворобливих менструаціях та запаленнях жіночої статевої сфери.

Противопоказания

Індивідуальна нестерпність компонентів.

Способ применения и дозы

Дорослим по 1 капсулі 2 рази у день, дітям від 5 до 12 років по 1 капсулі щодня за 15 – 30 хвилин до їжі, запиваючи водою. У період прийому рекомендується вживати 1,5 – 2 літри води на добу. Курс прийому не обмежений.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Баланс капсулы №30

По этому товару ещё нет отзывов