Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Бальзам 911 Фитопсор 100 мл

Код: 51994
Бальзам 911 Фитопсор 100 мл
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Форма выпуска

Мягкие наружные

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Бальзам 911 Фитопсор 100 мл

Состав

Для терапії шкіри, яка уражена псоріазом чудово підійде Бальзам 911 Фітопсор. Також доцільно його застосовувати при подразненнях шкіри, виразках і алергічній реакції. Продукт допоміжного типу є негормональним.

Бальзам надає імуностимулювальну дію, усуває запалення таі сприяє оновленню шкіри. Оскільки засіб є кератоліком, він дбайливо видаляє ороговілий шар шкіри, глибоко проникає, отже, діє ефективніше. Продукти такого типу показані при псоріазі. Бальзам значно зменшує симптоми захворювання. За допомогою бальзаму легше контролювати протікання псоріазу.

Спосіб застосування: Наносити вранці й ввечері, а також протягом усього дня за показаннями. Бальзам наносять на очищену шкіру з пов'язкою або без. Бальзам добре вбирається, пов'язка не присихає і при заміні не травмує шкіри. Період застосування не обмежений, оскільки компоненти, що входять до його складу, не викликають звикання організму і не мають побічних ефектів при проникненні в кров. Мінімальний курс застосування бальзаму - 6 тижнів.

Склад: фенокор (поліфеноли винограду), саліцилова кислота, СО2 екстракту насіння моркви, хвої, Іван-чаю, календули, лубу берези, олія амаранту, олія обліпихи, окис цинку.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Бальзам 911 Фитопсор 100 мл

По этому товару ещё нет отзывов