Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Демоскин Бальзам Для Лица 50 мл

Код: 16265
Демоскин Бальзам Для Лица 50 мл
Цена от 142.44 до 294.70 грн

Наличие в 2114 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Форма выпуска

Мягкие наружные

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Демоскин Бальзам Для Лица 50 мл

Состав

ДЕМОСКІН
БАЛЬЗАМ лікувально-профілактичний

Склад:
діючі речовини: Сірка мікрокапсульована, колоїдний розчин срібла, D- пантенол, аллантоін, саліцилова кислота, олія жожоба, олія оливкова, олія лаванди, вітаміни А і Е, екстракти: календули, ромашки.
 

Фармакологічні властивості.

  • Сірка мікрокапсульована має антибактеріальну та протимікробну дію. Проникає глибоко в шкіру та діє безпосередньо в місцях локалізації кліщів та їх личинок. Має протизапальну дію, зменшує подразнення та свербіж шкіри, зволожує шкуру та звужує пори.
  • Колоїдний розчин срібла має антибактеріальну та протимікробну дію. Проникає глибоко в шкіру та діє безпосередньо в місцях локалізації кліщів та їх личинок. Має протизапальну дію, зменшує подразнення та свербіж шкіри, також зменшує виділення шкірного сала. Колоїдне срібло відновлює структуру шкіри та підвищує імунітет.
  • D-пантенол та аллантоін покращують відновлення шкіри, мають протизапальну дію. Мають зволожуючу, пом’якшуючу та шкіропротекторну дію.
  • Саліцилова кислота має антибактеріальну та протимікробну дію. Має протизапальну дію, зменшує жирність шкіри, регулює виділення шкірного сала, звужує пори. Саліцилова кислота зменшує кількість «чорних» цяток та камедонів, зменшує формування рубців.
  • Олія жожоба та лаванди підживлюють та зволожують шкіру, зменшують подразнення та почервоніння шкіри. Мають помірну протимікробну та протизапальну дії, допомагають боротися з прищами.
  • Вітаміни А і Е підживлюють шкіру, підвищують тонус шкіри, покращують кровообіг в судинах шкіри, що приводить до покращання зовнішнього вигляду шкіри, зменшенню зморшок та підвищенню гладкості шкіри. Вітаміни А та Е нормалізують обмінні процеси та водний баланс у шкірі, мають протизапальну дію та попереджають появу прищів.
  • Екстракти календули та ромашки мають бактерицидну та протизапальну дії. Екстракти календули та ромашки мають підживлюючу та відновлюючу дії.

Показания

Застосовувати, як лікувально-профілактичний засіб при  акне та демодекозі.Має протизапальну, антибактериальну і антидемодекозну дію. Призначений для догляду за шкірою, ураженою висипом бактерійного або паразитарного походження, обумовленим кліщами Demodex. Усуває свербіж шкіри обличчя, відчуття дискомфорту і подразнення, демодекозний висип, запобігає появі нових висипань. Вже через 3-4 дні застосування спостерігається значне очищення шкіри від запалення.

Способ применения и дозы

Перед застосуванням ретельно очистити шкіру. Наносити бальзам на уражені ділянки шкіри тонким шаром 2 рази в день.

Условия хранения

Термін придатності.
24 місяці з дати виготовлення. Дата виготовлення зазначена на тубі.


Умови зберігання. Зберігати при температурі при t від 0° С до 25° С у недоступному для дітей місці.

 

Категорія відпуску. Без рецепта.

Регистрационные данные

Инструкция для: Демоскин Бальзам Для Лица 50 мл

Производитель: Ботаника, Украина

Регистрация: 05.03.02-04/73554

Код АТХ:

(V) Другие лекарственные средства

(V07) Другие разные нелечебные средства

(V07A) Другие различные нелечебные средства

(V07AT) Косметика

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Демоскин Бальзам Для Лица 50 мл

По этому товару ещё нет отзывов