Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Бальзам-Интенсив Nature.med Луково-Чесночный Комплекс против выпадения волос 200 мл

Код: 10835
Бальзам-Интенсив Nature.med Луково-Чесночный Комплекс против выпадения волос 200 мл
Цена от 74.20 до 121.00 грн

Наличие в 438 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Форма выпуска

Мягкие наружные

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Бальзам-Интенсив Nature.med Луково-Чесночный Комплекс против выпадения волос 200 мл

Состав

AQUA, CETEARYL ALCOHOL, CETRIMONIUM CHLORIDE, DIMETHICONE, CETEARETH-20, ALLIUM CEPA EXTRACT, ALLIUM GARLIC EXTRACT, HYDROLYZED SOY PROTEIN, HYDROLYZED KERATIN, ARCTIUM LAPPA SEED OIL, POTASSIUM C9-15 ALKYL PHOSPHATE, TAURINE, BIS-CETEARYL AMODIMETHICONE, CETEARETH-7, CETEARETH-25, SILICONE QUATERNIUM-18, TRIDECETH-6, TRIDECETH-12, СYCLOPENTASILOXANE, AMODIMETHICONE, C11-15 PARETH-7, LAURETH-9, GLYCERIN, ARGANIA SPINOSA OIL, COCOS NUCIFERA OIL, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, RETINYL ACETATE, TOCOPHERYL ACETATE, BETAINE, GLYCINE, POLYQUATERNIUM-7, POLYQUATERNIUM-44, POLYQUATERNIUM-46, CREATINE MONOHYDRATE, CETYLHYDROXYPROLINE PALMITAMIDE, METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE, METHYLISOTHIAZOLINONE, BENZYL ALCOHOL, PROPYLENE GLYCOL, TRIETHYLENE GLYCOL, DIAZOLIDINYL UREA, BHA, PARFUM.

Бальзам-інтенсив – гарний помічник в поліпшенні структури волосся й боротьбі з випаданням. Цибуля та часник у складі бальзаму живлять волосся, зміцнюють і регенерують структуру волосся по всій довжині.

Зручно, що бальзам від випадання волосся можна використовувати двома способами для досягнення максимального ефекту. Бальзам допомагає полегшити розчісування волосся, робить його м’яким, блискучим, об’ємним.

Активні компоненти бльзаму – флавони часнику (Garlic Flavones) і екстракт цибулі без запаху захищають волосся від випадання, допомагають у відновленні структури волосся. Тому бальзам для волосся з цибулею від випадання водночас і оздоровлює волосся, і запобігає «волосопаду».

Арганова олія та вітаміни А і Е живлять, захищають волосся від пошкоджень, створюють ефект «потовщення» волоса. Крім цього, запобігають ламкості й появі посічених кінчиків.

Способ применения и дозы

Цікаво, що якщо бальзам для волосся купити, то він сподобається і прихильникам швидкого миття голови, і прихильникам повноцінного комплексного підходу. Засібо, що зміцнює волосся, можна використовувати 2 способами: наносити як бальзам на щойно вимите волосся або як маску на коріння волосся.

У першому випадку бальзам краще потримати на волоссі 3-5 хвилин, а потім змити водою. У другому випадку – маска від випадання волосся купити і застосовувати її 1-2 рази на тиждень. В цьому випадку нанести бальзам на суху шкіру голови і коріння волосся (перед миттям). Для кращого ефекту пальцями помасажувати голову, потримати на волоссі 15-20 хвилин і змити шампунем.

Условия хранения

Об'єм: 200 мл

Регистрационные данные

Инструкция для: Бальзам-Интенсив Nature.med Луково-Чесночный Комплекс против выпадения волос 200 мл

Производитель: Георг биосистемы (Украина)

Регистрация: 05.03.02-04/21790

Код АТХ:

(V) Другие лекарственные средства

(V07) Другие разные нелечебные средства

(V07A) Другие различные нелечебные средства

(V07AT) Косметика

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Бальзам-Интенсив Nature.med Луково-Чесночный Комплекс против выпадения волос 200 мл

По этому товару ещё нет отзывов