Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Бальзам Косметический Валентина Дикуля форте туба 125 мл

Код: 11736
Бальзам Косметический Валентина Дикуля форте туба 125 мл
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Форма выпуска

Мягкие наружные

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Бальзам Косметический Валентина Дикуля форте туба 125 мл

Состав

Пальмат натрію, кокоат натрію, пальмкернелат натрію, вода, ароматизатор, гліцерин, хлорид натрію, тетранатрію етідронат, тетранатріевая сіль ЕДТА, бензопіран.

Опис

Тверде мило Marigold Natural ретельно та дбайливо очищає шкіру, дарує свіжість, чистоту і чудовий аромат. Підходить для миття рук і вмивання. Можна використовувати людям з чутливою шкірою.

Ніжне мило дбайливо впливає на шкірний покрив, не пошкоджуючи захисний бар'єр. Ретельно очищає та знищує бактерії. Мило не сушить шкіру, не залишає відчуття стягнутості та дискомфорту. В складі містяться олії рослинного походження, які цілюще впливають на епідерміс – зволожують і тонізують, сприяють швидкій регенерації пошкоджених ділянок, знімають подразнення й почервоніння.

Зручна форма мила сприяє зручності у використанні. Не містить у складі барвників та інших шкідливих речовин, тому не викликає алергічних реакцій.

Способ применения и дозы

Змочіть руки водою і нанесіть на них удосталь мила. Потріть одну долоню об іншу. Правою долонею розітріть тильну частину лівої руки, переплітаючи пальці, і навпаки. Знову потріть одну долоню об іншу, але переплітаючи пальці. Потріть великий палець лівої руки обертовим рухом, обхопивши його правою долонею, і навпаки. Круговим рухом вперед-назад потріть ліву долоню кінчиками з'єднаних пальців і навпаки. Обполосніть руки водою. Тривалість усієї процедури — 40–60 секунд.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Бальзам Косметический Валентина Дикуля форте туба 125 мл

По этому товару ещё нет отзывов