Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Сан Марина Кидс (Sun Marina Kids) Бальзам после загара для детей 150 мл

Код: 10876
Сан Марина Кидс (Sun Marina Kids) Бальзам после загара для детей 150 мл
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Мягкие наружные

Разрешено

для детей

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Сан Марина Кидс (Sun Marina Kids) Бальзам после загара для детей 150 мл

Состав

AQUA (SPRING WATER), SODIUM COCO-SULFATE, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA (LAVENDER) FLOWER WATER, COCAMIDOPROPYL BETAINE, DECYL GLUCOSIDE, CHAMOMILLA RECUTITA (CHAMOMILE) FLOWER EXTRACT*, ALOE BARBADENSIS (ALOE VERA) LEAF JUICE POWDER*, YUCCA SCHIDIGERA (YUCCA) STEM EXTRACT, AROMA [LAVANDULA ANGUSTIFOLIA (LAVENDER) HERB OIL*^], CITRIC ACID, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, LINALOOL*, LIMONENE*. *84.0% ORGANIC ^FAIRLY TRADED.

Показания

У місті або на відпочинку ніжну шкіру малюків необхідно захищати від шкідливого впливу ультрафіолету. Енергійним непосидам дуже легко обгоріти на сонечку. Для цього потрібно не багато: погратися, побігати або поплавати на сонці. Турботливі батьки намагаються заздалегідь підібрати захисний крем або емульсію для малюків, оскільки їхній склад істотно відрізняється від складу засобів для дорослої шкіри.

Але якщо вже так сталося, що дитина обгоріла на сонці, спробуйте не впадати в паніку і зробити все можливе, щоб уникнути болісних наслідків і пухирів. Для цього потрібно, щоб у вашому арсеналі виявився спрей після засмаги для дітей Біокон Sun Marina Kids. Він рекомендований для відновлення дитячої шкіри після перебування на сонці та зменшення ушкоджень шкіри, викликаних передозуванням сонячного випромінювання. Засіб миттєво зволожує і заспокоює дитячу шкіру, відновлюючи її після прийняття сонячних ванн. Оригінальна формула спрею розроблена за рекомендаціями дерматологів спеціально для зменшення сонячного опіку.

Спрей Біокон Sun Marina Kids містить ЕКО-сертифіковані компоненти, завдяки яким активно перешкоджає розтріскуванню і самостійному відлущуванню шкіри, надаючи SOS ефект.

Регистрационные данные

Инструкция для: Сан Марина Кидс (Sun Marina Kids) Бальзам после загара для детей 150 мл

Производитель: ЭКОЛЛ (Украина, Днепр)

Регистрация: 05.03.02-04/1638

Код АТХ:

(V) Другие лекарственные средства

(V07) Другие разные нелечебные средства

(V07A) Другие различные нелечебные средства

(V07AT) Косметика

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Сан Марина Кидс (Sun Marina Kids) Бальзам после загара для детей 150 мл

По этому товару ещё нет отзывов