Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Бандаж на голеностопный сустав люкс 7011, размер М, черный

Код: 71444
Бандаж на голеностопный сустав люкс 7011, размер М, черный
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

ортопедия и травматология

Форма выпуска

Прочие

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Бандаж на голеностопный сустав люкс 7011, размер М, черный

Состав

поліефір – 57%, латекс – 31%, нейлон -12%.

Показания

Бандаж застосовується при травмах гомілковостопного суглоба, при розтягненнях зв’язок, артритах або артрозі, а також в період реабілітації після зняття гіпсової пов’язки.

Забезпечення м'якої фіксації і компресії гомілковостопного суглоба. Анатомічна форма з відкритою п'ятою зручна для щоденного використання, повітропроникний полегшений матеріал бандажа забезпечує максимальний комфорт при  використанні, підходить для лівої і правої ноги.

Способ применения и дозы

Виріб рекомендований для профілактики звичайних вивихів або травм під час фізичних навантажень (важка праця, спорт). Необхідний розмір бандажа підбирається за обхватом гомілковостопного суглобу під кісточками згідно таблиці.

БАНДАЖ НА ГОМІЛКОВОСТОПНИЙ СУГЛОБ Перед  використанням  необхідно проконсультуватися  з лікарем щодо питань застосування виробу. Індивідуальний режим та строк носіння встановлює лікар.

ДОГЛЯД ЗА ВИРОБОМ: прати м'якими миючими засобами при температурі не вище +35 С. При пранні і полосканні не терти і не викручувати. Сушити далеко від джерел тепла в розпрямленому вигляді. Не прасувати. Не відбілювати (не використовувати хлоровмістні миючі засоби). Не піддавати сухому хімічному чищенню. Барабанна сушка заборонена.

Условия хранения

ВИКОРИСТАТИ ПРОТЯГОМ:  60 місяців від дати виготовлення при дотриманні умов зберігання. Після закінчення терміну придатності, виробник не гарантує його ефективність.

УМОВИ ЗБЕРІГАННЯ:  зберігати у сухому місці при температурі від +5 ºС до +40 ºС, берегти від прямих сонячних променів.

Регистрационные данные

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Бандаж на голеностопный сустав люкс 7011, размер М, черный

По этому товару ещё нет отзывов