Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Бандаж на шейный отдел позвоночника мягкой фиксации 1002, детский, размер 2

Код: 71514
Бандаж на шейный отдел позвоночника мягкой фиксации 1002, детский, размер 2
Цена от 179.10 до 321.98 грн

Наличие в 343 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

ортопедия и травматология

Форма выпуска

Прочие

Разрешено

для детей

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Бандаж на шейный отдел позвоночника мягкой фиксации 1002, детский, размер 2

Состав

основа - пінополіуретан, чохол - бавовна - 90%, еластан - 10%.

Показания

Дитячий бандаж на шийний відділ (шина Шанца) рекомендований для дітей віком від 1 до 12 місяців при вродженій деформації шиї (м’язова кривошия), реабілітації після операцій коригування кісткової кривошиї, помірних порушеннях зв’язкового апарату і функції м’язів шийного відділу хребта, міозитах, ротаційних підвивихах 1-го, 2-го хребців, неправильному положенню голови при легкій формі дитячого церебрального паралічу, при больових і корінцевих синдромах при остеохондрозі і спондилоартрозі, синдромі підвищеної нервово-рефлекторної збудливості, пригніченні центральної нервової системи, рухових розладах, а також для збереження результатів корекції після фізіотерапевтичних процедур, ЛФК, масажу.

  • Обмежує рухи в шийному відділі хребта, зменшуючи больові синдроми
  • Завдяки м'якій фіксації і легкому зігріваючому ефекту, знімає навантаження з м'язів, які «запам'ятовують» правильне положення, хребці розправляються, нервові закінчення звільняються і забезпечуючи вільний доступ крові до мозку 
  • Гіпоалергенний пінополіуретан забезпечує м’якість і комфорт при використанні
  • Чохол бандажа виготовлений із синтетичного віскозного полотна, яке має гарну зносостійкість і відмінно прилягає до тіла, не утворює зморшок, дозволяє легко підтримувати комір у чистоті, не викликає алергічних реакцій
  • Застібка-липучка має  додатковий бавовняний клапан, що дозволяє уникати контакту застібки і тіла дитини, а також гарантує більш щільне прилягання бандажа до шиї 

Противопоказания

Не застосовувати при відкритих травмах та ранах, при індивідуальній непереносимості компонентів сировини. Нестерильно, не використовувати при місцевих захворюваннях шкіри. Не рекомендується використовувати виріб під час застосування зігрівальних мазей.

Способ применения и дозы

ЯК ВИБРАТИ РОЗМІР: розмір бандажа обирають по висоті шиї згідно з наведеною таблицею. Середню частину шини встановлюють під підборіддям, обхоплюють бандажем шию і застібають виріб ззаду, відрегулювавши довжину по окружності шиї. Висота шиї – відстань по вертикалі від кута нижньої щелепи до ключиці (до підборіддя при прямому положенні голови).

Перед використанням необхідно проконсультуватися з лікарем щодо питань використання виробу. Індивідуальний режим та строк носіння встановлює лікар.

ДОГЛЯД ЗА ВИРОБОМ: прати м'якими миючими засобами при температурі не вище +35 С. При пранні і полосканні не терти і не викручувати. Сушити далеко від джерел тепла в розпрямленому вигляді.  Не прасувати.  Не відбілювати (не використовувати хлоровмістні миючі засоби). Не піддавати сухому хімічному чищенню. Барабанна сушка заборонена.

Условия хранения

ВИКОРИСТАТИ ПРОТЯГОМ: 60 місяців від дати виготовлення при дотриманні умов зберігання. Після закінчення терміну придатності, виробник не гарантує його ефективність.

УМОВИ ЗБЕРІГАННЯ: зберігати у сухому місці при температурі від +5 ºС до +40 ºС, берегти від прямих сонячних променів.

Регистрационные данные

Инструкция для: Бандаж на шейный отдел позвоночника мягкой фиксации 1002, детский, размер 2

Производитель: Техномедика

Код АТХ:

(V) Другие лекарственные средства

(V07) Другие разные нелечебные средства

(V07A) Другие различные нелечебные средства

(V07AY) Другие нетерапевтические вспомогательные продукты

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Бандаж на шейный отдел позвоночника мягкой фиксации 1002, детский, размер 2

По этому товару ещё нет отзывов