Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Бандаж противогрыжевый унифицированный 5011, размер XS/S, люкс

Код: 56246
Бандаж противогрыжевый унифицированный 5011, размер XS/S, люкс
Цена от 615.04 до 992.87 грн

Наличие в 147 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

ортопедия и травматология

Форма выпуска

Прочие

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Бандаж противогрыжевый унифицированный 5011, размер XS/S, люкс

Состав

поліефір - 59%, латекс - 21%, пінополіуретан - 15%, нейлон - 5%, знімні пелоти.

Показания

Бандаж застосовується при пахових і стегнових грижах з метою профілактики розвитку ускладнень, а також в післяопераційний період для профілактики рецидиву грижі та при значних фізичних навантаженнях пов’язаних з підняттям ваги.
Профілактика розвитку ускладнень при паховій і стегновій грижах. Забезпечення локальної компресії на ділянку грижового випинання. Ефективна профілактика рецидивів грижі в післяопераційний період. Регулювання ступеня компресії пелота за допомогою додаткових ременів, з’ємні пелоти (вставки) унікальної анатомічної форми комфортно і надійно утримують грижі від випадіння.

Способ применения и дозы

Бандаж має 2 з’ємних пелота, які можна ставити в ліво- та правосторонньому положенні або одразу обидва, залежно від локалізації грижі. Необхідний розмір бандажа підбирається за обхватом стегон згідно таблиці. Бандаж слід надягати лежачи на спині, на білизну або безпосередньо на тіло.

Бандаж протигрижовий уніфікований 5011

Перед  використанням  необхідно проконсультуватися  з лікарем щодо питань застосування виробу. Індивідуальний режим та строк носіння встановлює лікар.

ДОГЛЯД ЗА ВИРОБОМ: прати м'якими миючими засобами при температурі не вище +35 С. При пранні і полосканні не терти і не викручувати. Сушити далеко від джерел тепла в розпрямленому вигляді. Не прасувати. Не відбілювати (не використовувати хлоровмістні миючі засоби). Не піддавати сухому хімічному чищенню. Барабанна сушка заборонена.

Условия хранения

ВИКОРИСТАТИ ПРОТЯГОМ:  60 місяців від дати виготовлення при дотриманні умов зберігання. Після закінчення терміну придатності, виробник не гарантує його ефективність.

УМОВИ ЗБЕРІГАННЯ:  зберігати у сухому місці при температурі від +5 ºС до +40 ºС, берегти від прямих сонячних променів.

Регистрационные данные

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Бандаж противогрыжевый унифицированный 5011, размер XS/S, люкс

По этому товару ещё нет отзывов