Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Банки вакуумные Мирта массажные большая №1

Код: 11213
Банки вакуумные Мирта массажные большая №1
Цена от 50.00 до 75.00 грн

Наличие в 7 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Форма выпуска

Прочие

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Банки вакуумные Мирта массажные большая №1

Состав

Банка вакуумна - масажна №1 Мірта

Якщо ви бачите на своєму тілі целюліт, то жодної мови не може йти про гарне тіло. Так звана " апельсинова скоринка " - Це не зайва вага, а накопичена рідина в жировому шарі під шкірою. Якщо сидіти на дієтах, або бігати вранці, ви зможете скинути зайві кілограми, проте шкіра від цього не стане краще. Оптимальним варіантом для боротьби з целюлітом стане банка вакуумно-масажна, яка здатна усунути будь-який дефект.  

Щоб зробити масаж знадобиться масажне масло, яке можна зробити самим або замовити на сайті. Під час масажу на покриті целюлітом ділянки тіла потрібно наносити по кілька крапель олії. Багато масла лити не варто, адже можна пошкодити шкіру.  

Перед процедурою прийміть душ, скориставшись гелем (скрабом) для душа. Шкіру потрібно витерти насухо, потім нанести масло на проблемні ділянки тіла. Масажними ніжними рухами розітріть стегна, ноги - шкіра повинна бути повністю розігріта.  

 

Тепер береться банка вакуумно-масажна №1 Сфера Здоров'я Мірта і двома пальцями кріпиться до шкіри. Банку повинна зафіксуватися на шкірі. Як тільки в банці створиться вакуум відразу ж потрібно робити масаж. Повільними рухами водите банкою по тілу у напрямку знизу вгору, поспішати не можна, не потрібно рухати банку дуже швидко. Рухи повинні бути спокійними, плавними. Також не повинно бути зупинок. Якщо затримати банку в одному місці довше декількох секунд, то з'явиться синець.  

Після того як зробите масаж, шкіру потрібно змастити кремом. Хорошим вибором стане звичайний крем для дітей або крем проти целюліту. Робити масаж вакуумними банками потрібно приблизно місяць.

Регистрационные данные

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Банки вакуумные Мирта массажные большая №1

По этому товару ещё нет отзывов