Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Банки вакуумные Альпина Пласт универсальные 50 мм, №8

Код: 56865
Банки вакуумные Альпина Пласт универсальные 50 мм, №8
Цена от 640.50 до 1640.00 грн

Наличие в 25 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Форма выпуска

Прочие

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Банки вакуумные Альпина Пласт универсальные 50 мм, №8

Состав

Вакуумні полімерно-скляні банки, виробництва «Альпіна Пласт» (Росія) використовуються для різних видів масажу - лікувального, профілактичного, антицелюлітного.

Принцип дії

Принцип банкової терапії полягає в створенні при постановці банки області низького тиску (вакууму), куди спрямовується кров, міжклітинна рідина, лімфа. Чим більше шкіри засмоктується банкою, тим більша кількість рідин організму залучається в цю точку з глибше лежачих тканин.

Дія

  • Активізується периферичний кровообіг, рух лімфи і міжтканинної рідини;
  • Оптимізуються обмінні процеси, запобігає застій, поліпшується шкірне дихання. Шкіра стає пружною, поліпшується здатність м'язів до скорочення, підвищується здатність організму протистояти негативним механічним і температурних факторів. Підвищується м'язовий тонус і еластичність м'язової тканини;
  • У зоні впливу утворюються біологічно активні речовини - ензими, які є «пусковою кнопкою» множинних обмінних і відновних процесів;
  • Під банкою посилюється інтенсивність функціонування сальних і жирових залоз, завдяки чому з організму виводяться солі, сечовина, жирні кислоти та інші речовини, який у великих кількостях токсичні

Особливості

Резервуар банки виготовлений з медичного скла, балон - з полівінілхлориду. При необхідності скляну частину банки можна від'єднати і обробити спеціальними дезінфікуючими засобами або при високій температурі (кип'ятіння, сухожарової шафа).

Скляна поверхня балона, яку легко обробляти, дозволяє використовувати для масажування різні жирні олії, що поліпшують результативність процедури.

Діаметр скляного балона - 50 мм

Показания

• Запальні процеси в органах дихання - бронхіти, пневмонії неінфекційного характеру;

• Міжреберні невралгії, міозити в гострій і хронічній формі, радикуліт, фурункульоз;

• Порушення кровообігу, обміну речовин;

• М'язові спазми різного походження;

• Целюліт.

Банки з цього набору використовуються для антицелюлітного масажу. Також їх можна використовувати для масажування невеликих ділянок тіла, де існують певні проблеми.

Регистрационные данные

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Банки вакуумные Альпина Пласт универсальные 50 мм, №8

По этому товару ещё нет отзывов