Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Бария Сульфат Для Рентгеноскопии порошок д/приг. сусп. д/перор. прим. по 100 г в пак. №1

Код: 52907
Бария Сульфат Для Рентгеноскопии порошок д/приг. сусп. д/перор. прим. по 100 г в пак. №1
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Форма выпуска

Пакет

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Бария Сульфат Для Рентгеноскопии порошок д/приг. сусп. д/перор. прим. по 100 г в пак. №1

Состав

Основні фізико-хімічні властивості

білий, тонкий, рихлий порошок, без запаху та смаку;

Склад

1 пакет містить барію сульфату 100 г.

Форма випуску

Порошок для приготування суспензії для перорального застосування.

Фармакотерапевтична група

Рентгеноконтрастні засоби, що не містять йод.

Код АТС V08В А02.

Фармакологічні властивості

Фармакодинаміка. Обволікає слизову оболонку травного тракту і забезпечує чітке зображення при рентгенологічних дослідженнях шлунково-кишкового тракту. Максимальна контрастність стравоходу, шлунка і дванадцятипалої кишки досягається відразу після введення всередину, тонкої кишки – через 15 - 90 хв. (у залежності від швидкості спорожнювання шлунка і в’язкості препарату). Найбільша візуалізація дистального відділу тонкої і товстої кишки залежить від положення тіла і гідростатичного тиску. Має низьку токсичність.

Фармакокінетика. Не всмоктується у шлунково-кишковому тракті і не попадає в системний кровообіг. Повністю виводиться з фекаліями через 24 - 28 годин.

Показания

Рентгенологічне обстеження глотки, стравоходу, шлунка та кишечнику (у тому числі методом подвійного контрастування).

Противопоказания

Підвищена чутливість; порушення цілісності стінок шлунково- кишкового тракту (підозра на неї); езофаготрахеальні свищі; порушення ковтання, непрохідність кишечнику, запор, стеноз стравоходу, кровотеча із органів шлунково-кишкового тракту, атрезія, стан після оперативних втручань на органах шлунково- кишкового тракту; синдром мальабсорбції, харчова алергія.

Способ применения и дозы

Дорослим перорально, для рентгенологічного обстеження глотки, стравоходу, шлунка та кишечнику: барію сульфат для рентгеноскопії призначають у вигляді водної суспензії, приготованої безпосередньо перед рентгенологічним обстеженням. Для приготування суспензії до 100 г порошку поступово додають 100 мл очищеної або кип’яченої води та добре перемішують протягом 4-5 хв. (можна міксером). Доза препарату залежить від методу обстеження і складає від 50 до 100 мл суспензії.

Дорослим ректально, для рентгенологічного обстеження товстої кишки: суспензію із 300 г порошку та 1500 мл води вводять у клізмі в пряму кишку; доза препарату на одне обстеження – 1000 – 1500 мл.

Для рентгенологічного обстеження дітей застосовують суспензію, яку готують шляхом додання до 100 г порошку 200 мл очищеної або кип’яченої води та добре перемішують протягом 4-5 хв. (можна міксером). Доза препарату залежить від методу обстеження і складає від 50 до 100 мл суспензії.

Застосовувати тільки в умовах стаціонару.

Побочные реакции

Алергічні реакції, запори; описані одиничні випадки так званого „барієвого” апендициту.

Применение в период беременности или кормления грудью

Вагітність і лактація. При вагітності не рекомендується застосування барію сульфату. У період лактації препарат не протипоказаний.

Взаємодія з лікарськими засобами. Не вивчалось.

Условия хранения

Зберігати у добре закупореній тарі, у сухому місці. Температурний режим необмежений. Термін придатності 5 років. Не слід застосовувати препарат після закінчення терміну придатності, зазначеного на упаковці.

Умови відпуску

За рецептом.

Упаковка

Порошок по 100 г №1 у пакеті з паперу пакувального із полімерним покриттям у картонній пачці або по 100 г у полімерних стаканчиках.

Регистрационные данные

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Бария Сульфат Для Рентгеноскопии порошок д/приг. сусп. д/перор. прим. по 100 г в пак. №1

По этому товару ещё нет отзывов