Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Бефунгин экстракт жид. д/перор. исп. по 100 мл во флак.

Код: 78669
Бефунгин экстракт жид. д/перор. исп. по 100 мл во флак.
Цена от 309.12 до 514.10 грн

Наличие в 787 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Показания

комбинированная терапия

Область применения

общая терапия

Форма выпуска

Жидкости внутрь

Разрешено

для взрослых

Детям с

с 18 лет

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Бефунгин экстракт жид. д/перор. исп. по 100 мл во флак.

Состав

1 флакон (банка) 100 ml/мл містить екстракту чаги рідкого (1:1) - 85 g/г, спирту етилового 96 % - 7 g/г, кобальту сульфату гептагідрату - 0,001 g/г, води очищеної - до 100 ml/мл.

Фармакологічні властивості

Дія добавки дієтичної визначається ефектом біологічно активних речовин, що входять до її складу.

Березовий гриб (чага) (Inonotus obliquus) є джерелом натуральних біологічно активних речовин, мікроелементів (калію, заліза, міді, кальцію, марганцю, магнію, натрію, кремнію, цинку), мурашиної, оцтової, масляної, ванілінової, параоксибензойної кислот, двох тритерпенових кислот із групи тетрациклічних тритерпенів, обліквінової, гуміноподібної чагової, іононотової та ін., а також вільних фенолів, полісахаридів, птеринів, лігніну, клітковини, стеринів — ергостеролу, ланостеролу, інотодіолу. Основними діючими речовинами є пігменти, що утворюють хромогенний поліфенолкарбоновий комплекс (20 %) в поєднанні з полісахаридами (6-8 %), агарициновою і гуміноподібною чаговою кислотами.

Befunginum/Бефунгін активує обмін речовин та основні фізіологічні процеси, посилює загальну неспецифічну резистентність організму, специфічні та неспецифічні механізми імунологічного захисту. Має антипроліферативну (цитостатичну), імуномодулюючу, антибактеріальну (противірусну), протизапальну, антиоксидантну, репаративну, болезаспокійливу, спазмолітичну, послаблюючу дію. Має виражені гастропротективні властивості, усуває диспепсичні явища, активує рухову активність кишечника, знижує рівень цукру в крові у осіб хворих на цукровий діабет, діє як загальнозміцнюючий та загальнотонізуючий засіб.

Наявність міді, марганцю, кобальту забезпечує стимулюючий вплив на кровотворення, особливо на лейкопоез.

Показания

Befunginum/Бефунгін призначають як допоміжний засіб у складі комплексної терапії хронічних гастритів, виразкової хвороби шлунка та дванадцятипалої кишки без загострення, дискінезії кишечника за гіпотонічним типом (в т.ч. закрепів), хронічних гепатитів (в т.ч. станів, що супроводжуються жировою інфільтрацією печінки), хвороби Крона, ожиріння, псоріазу, нейродерматозів, екземи, вугрів, бородавок, аденоми простати, а також як симптоматичний засіб, який покращує загальний стан у онкологічних хворих.

Противопоказания

Вагітність, період годування груддю, діти віком до 18 років. Пiдвищена iндивiдуальна чутливість (непереносимість) до будь-якого із компонентів Befunginum/Бефунгін.

Взаємодія з іншими засобами та інші види взаємодії

Не слід призначати з антибіотиками, одночасним введенням глюкози (декстрози).

Застереження

Містить етанол (алкоголь).

Шкідливий для пацієнтів, хворих на алкоголізм. Слід бути обережним при застосуванні пацієнтам із захворюваннями печінки та хворим на епілепсію.

При вживанні Befunginum/Бефунгін рекомендовано дотримуватися молочнокислої дієти з обмеженням (виключенням) тваринних жирів, копченостей, консервів, гострих приправ.

При зберіганні допускається випадання осаду, тому перед прийомом необхідно збовтувати.

Здатність впливати на швидкість реакції при керуванні автотранспортом або іншими механізмами. Вплив препарату на здатність керувати автотранспортом або працювати зі складними механізмами невідомий.

Не перевищувати зазначену рекомендовану кількість для щоденного вживання. Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Передозування

Дані про передозування у людей відсутні. Специфічний антидот невідомий.

У разі передозування слід припинити застосування. Терапія симптоматична.

Способ применения и дозы

Befunginum/Бефунгін застосовувати всередину. Розвести 3 чайні ложки концентрату в 150 ml/мл теплої кип'яченої води та приймати по 1 столовій ложці 3 рази на день за 30 хвилин до їди або через 2 години після їди.

Рекомендований термін вживання – 3-5 місяців. При потребі курс вживання можна повторити через 7-10 днів. Протягом року рекомендується проводити не більше 4 курсів прийому.

Побочные реакции

Рідко можуть спостерігатися диспепсичні явища, алергічні реакції (свербіж шкіри).

У разі виникнення будь-яких побічних реакцій слід припинити застосування та негайно звернутися до лікаря.

Условия хранения

У сухому, захищеному від світла місці, при температурі не вище 25 ºС та відносній вологості 75 %. Зберігати у недоступному для дітей місці.

Термін придатності

2 роки.

Не є лікарським засобом. Без ГМО. Перед застосуванням потребує консультації з лікарем.

Регистрационные данные

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Бефунгин экстракт жид. д/перор. исп. по 100 мл во флак.

По этому товару ещё нет отзывов