Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Био Натюрелль (Bio Naturell) Маска для волос Касторовое масло и Кератин 946 мл

Код: 80048
Био Натюрелль (Bio Naturell) Маска для волос Касторовое масло и Кератин 946 мл
Цена от 98.00 до 125.77 грн

Наличие в 9 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

дерматокосметология

Форма выпуска

Мягкие наружные

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Био Натюрелль (Bio Naturell) Маска для волос Касторовое масло и Кератин 946 мл

Состав

Aqua, Cetearyl Alcohol, Ricinus Communis Seed Oil, Wheat Amino Acids, Soy Amino Acids, Arginine Hci, Serine, Threonine, Paraffinum Liquidum, Behentrimonium Chloride, Cetrimonium Chloride, Dimethicone, Dimethiconol, Cetyl Hydroxyethylcellulose, Citric Acid, Parfum, Isopropyl Alcohol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Disodium Phosphate, Sodium Phosphate, Hydrated Silica, Silica Dimethyl Silylate, Benzyl Alcohol.

Маска для волосся Bio Naturell Black Castor Oil & Keratin Ультравідновлення - це ідеальний продукт для тих, хто бажає надати своєму волоссю інтенсивного відновлення та зміцнення. Ця маска містить в собі високоякісні інгредієнти, такі як масло чорного рицинового насіння та кератин, які допомагають відновити структуру волосся та надати йому здоровий вигляд.

Масло чорного рицинового насіння має багатий склад, який містить в собі вітаміни та мінерали, такі як вітамін Е, магній та омега-3 жирні кислоти, що роблять цей інгредієнт ідеальним для відновлення волосся та сприяють його зміцненню. Крім того, кератин - це білок, що знаходиться в структурі волосся, який допомагає відновити його структуру та забезпечити міцність та блиск.

Маска для волосся Bio Naturell Black Castor Oil & Keratin Ультравідновлення має об'єм 946 мл, що дозволяє використовувати продукт на довгий час. Ця маска має приємний запах та легко наноситься на волосся, роблячи його більш м'яким та сильним. Вона також допомагає зволожити волосся та запобігає появі посічених кінчиків.

Якщо ви шукаєте продукт для відновлення волосся та покращення його стану, то маска для волосся Bio Naturell Black Castor Oil & Keratin Ультравідновлення - це прекрасний вибір для вас. Вона зробить ваше волосся більш міцним, здоровим та блискучим.

Регистрационные данные

Инструкция для: Био Натюрелль (Bio Naturell) Маска для волос Касторовое масло и Кератин 946 мл

Производитель: Эльфа Украина

Код АТХ:

(V) Другие лекарственные средства

(V07) Другие разные нелечебные средства

(V07A) Другие различные нелечебные средства

(V07AT) Косметика

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Био Натюрелль (Bio Naturell) Маска для волос Касторовое масло и Кератин 946 мл

По этому товару ещё нет отзывов