Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Био Пассит Сироп сироп 100 мл

Код: 11439
Био Пассит Сироп сироп 100 мл
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

неврология

Форма выпуска

Жидкости внутрь

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Био Пассит Сироп сироп 100 мл

Состав

Сироп Биопассит - засіб для лікування захворювань нервової системи.
Дія препарату обумовлена сукупною дією екстрактів, що входять до його складу.

 

Властивості:

  • Фітопрепарат седативного, анксіолітичного і протисудомної дії. Покращує пам'ять, розумову і фізичну працездатність.
  • Тіноспора серцелиста (Tinospora cordifolia, Guduchi) має адаптогенну, радіопротекторну дію, захищає клітини мозку від гіпоксії. Використовується для лікування жовтяниці, ревматоїдного артриту і діабету.Тіноспора поліпшує толерантність до глюкози, знижує високий рівень цукру крові та її дія схоже з дією інсуліну. Також виявляє антиоксидантну дію і знижує рівень ліпідів.
  • Кора Терминалии Арджуна (Terminalia arjuna, Arjuna) містить таніни, включаючи 15% глюкотаниновой кислоти, біофлавоноїди, що володіють вираженою антиоксидантною дією, глікозиди, карбонат кальцію і сліди хлоридів лужних, у корі міститься велика кількість солей кальцію, трохи солей магнію та алюмінію, близько 12% пирокатехинов, зміцнюють стінки судин, органічні кислоти, сапоніни тритерпид, що відповідає за діуретичні властивості рослини і фітостероли. Кора є в'яжучим засобом, що стимулює роботу серця і володіє тонізуючим ефектом. Механізм дії можливо пов'язаний з містяться в рослині глікозидами і флавоноїдами.
  • Древогубец волотистий (Celastrus paniculatus, Jyotismati) широко застосовують у індійської народної медицини при порушеннях пам'яті, сну, епілепсії. Експериментально підтверджено антиоксидантні властивості цієї рослини, в тому числі наявність у нього нейропротекторного ефекту при нейродегенеративних захворюваннях. Антиоксидантні властивості древогубца, як і іншої рослини, що входить до складу препарату, витанні снодійної (Withania somnifera, Ashwagandha), можуть пояснити антистресові, імуномодулюючі, поліпшують пам'ять властивості. Покращує здатність до запам'ятовування, у тому числі при амнезії, а також має нейропротективний ефект при стресі, інсульті, кардіопротекторний — при інфаркті міокарда.
  • Корінь Витанні снодійної активізує діяльність гіпоталамуса, який відіграє важливу роль у процесах пізнання і запам'ятовування.
  • Корінь Нарду індійського (Nardostachis jatamansi, Jatamansi) відноситься до сімейства валеріанових. Усуває безсоння і дратівливість, володіє протисудомною властивістю. Чинить нейропротекторну дію і ефективний при локальній ішемії головного мозку.
  • Трава Центели азіатської (Centella asiatica, Madukparni or brahmi) містить глікозиди: индоцентеллозид, брахмозид, брахминозид, азиатикозид, танкунизид і изотанкунизид. Застосовується для поліпшення пам'яті, а так само при розладах шлунка. Має транквілізуючі, анаболічними, противопротозойными і спазмолітичними властивостями. Сприяє поліпшенню пам'яті, концентрації уваги і розумових здібностей. Підвищує інтелект, покращує пам'ять, зміцнює імунну систему.
  • Корінь Солодки голої (Glycyrrhiza glabra): основний компонент — гліциризин. Рослина використовується для лікування астми, гострих і хронічних бронхітів, хронічного кашлю. Сприятливо діє на імунну систему, виявляє помітні імуностимулюючі властивості. Володіє антиоксидантною активністю. Використовується як м'який протизапальний засіб при артритах та ревматизмі, а також для лікування виразок і запалень шлунка, дванадцятипалої кишки та стравоходу, при печії і виразках порожнини рота. Містить фітоестрогени ізофлавони, такі як формононетин, а також глаброн, неоликвиритин і гиспаглабридины А і В. Зменшує подразнення слизової, зміцнює імунну систему, покращує опірність організму інфекціям.
  • Ададота судинна (Adhadota vassica, Vasa) спазмолітичну, сечогінну, загальнозміцнюючу, протизапальну, знеболюючу, відхаркувальний і противоастматическое засіб, надає заспокійливу дію.

Показания

Сироп Биопассит застосовується у складі комплексної терапії неврастенії і неврастенічних реакцій, що супроводжуються роздратуванням, тривогою, страхом, втомою, безсонням, головним болем.

Противопоказания

При застосуванні сиропу Биопассит можливо прояв таких побічних дій, як: нудота, блювання, спазми, запор, діарея; запаморочення, сонливість, відчуття втоми; алергічні реакції.
Протипоказано приймати сироп Биопассит при підвищеній чутливості до компонентів препарату.

Способ применения и дозы

Дітям старше 12 років і дорослим – по 2 чайні ложки сиропу Биопассит (10 мл) 2 рази на добу.
Курс лікування – 10-14 днів.

Применение в период беременности или кормления грудью

Можливе застосування препарату Біопассит при вагітності за показаннями.
Дані про застосування препарату в період лактації відсутні.

Хворим на цукровий діабет необхідно дотримуватися обережності, так як препарат містить цукор.
Застосування у дітей віком до 12 років суворо за призначенням лікаря.
Особливості впливу лікарського засобу на здатність керувати транспортним засобом або потенційно небезпечними механізмами
У період лікування препаратом слід дотримуватись обережності.

Условия хранения

Умови і терміни зберігання:
Зберігати в захищеному від світла місці, при температурі від +15 до +25ОС.
Зберігати в недоступному для дітей місці.

 

Форма випуску:

Флакон 100 мл

Регистрационные данные

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Био Пассит Сироп сироп 100 мл

По этому товару ещё нет отзывов