Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Биобиотик табл. д / рассасывания №40

Код: 69637
Биобиотик табл. д / рассасывания №40
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Показания

кашель, боль, сухость, першение в горле

Область применения

общая терапия

Форма выпуска

Таблетки для рассасывания

Разрешено

для детей/для взрослых

Детям с

с 7 лет

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Биобиотик табл. д / рассасывания №40

Состав

вітамін С (аскорбінова кислота) – 30 мг, екстракт евкаліпту – 20 мг, екстракт прополісу – 20 мг, олія чайного дерева – 5 мг; допоміжні речовини: цукрова пудра, крохмаль картопляний, полівінілпірролідон (ПВП), кальцію стеарат.

Евкаліпт має антисептичні та протизапальні властивості. Стимулює загоєння слизових оболонок та відходження мокротиння. Евкаліпт призначають для полоскань та інгаляцій при запальних захворюваннях горла, порожнини рота, глотки і верхніх дихальних шляхів.

Прополіс містить натуральні антибіотичні речовини, які вбивають збудників хвороб. Він пригнічує віруси і грибки. Прополіс – це імуномодулятор. Він допомагає організму зміцнитися та адаптуватися до несприятливого середовища.

Олія чайного дерева – антисептик. Вона здатна протистояти одразу трьом різновидам інфекційних організмів – бактеріям, грибкам і вірусам. Олія потужно діє навіть у невеликій концентрації.

Вітамін С – життєво необхідний людині вітамін. Аскорбінова кислота захищає від вірусних і бактеріальних інфекцій: стимулює утворення імунних клітин, антитіл та інтерферону. Застосування вітаміну С скорочує тривалість протікання ГРВІ на 23 %.

Не є лікарським засобом.

Показания

добавка дієтична до раціону харчування – джерело біологічно активних речовин; сприяє нормалізації функціонування та відновленню слизової оболонки горла та гортані, зменшенню подразнення, першіння та сухості у горлі, полегшенню дихання під час сезонних застудних захворювань дихальних шляхів; має м’які відхаркувальні властивості.

Противопоказания

Застереження при застосуванні

індивідуальна чутливість до компонентів, вагітність, період лактації у жінок, дитячий вік до 7 років.

Способ применения и дозы

дітям віком від 7 до 14 років по 1 таблетці 2-3 рази на день; дітям від 14 років та дорослим по 1 таблетці 3-4 рази на добу. Таблетку розсмоктувати у роті до повного розчинення. Не перевищувати рекомендовану добову дозу. Перед застосуванням рекомендована консультація лікаря.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Биобиотик табл. д / рассасывания №40

По этому товару ещё нет отзывов