Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Биофитон Антигеморрой капсулы жировые профилактические 1,5 г №10

Код: 56326
Биофитон Антигеморрой капсулы жировые профилактические 1,5 г №10
Цена от 212.60 до 381.99 грн

Наличие в 28 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

геморрой и анальные трещины

Область применения

проктология

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Биофитон Антигеморрой капсулы жировые профилактические 1,5 г №10

Состав

Діючі речовини: екстракт коренів калгану - 100 мг, екстракт трави деревію - 100 мг, екстракт листя евкаліпта - 100 мг, екстракт календули (карофілен) - 100 мг; допоміжні речовини: олія какао - 1,1 г.

Властивості

Антигеморой - комплексний рослинний засіб, дія якого обумовлена ??властивостями активних компонентів, що входять до його складу.

Рослинні екстракти, що входять до складу «Антигеморой», надають гемостатичну (кровоспинну), протизапальну, місцеву знеболювальну, спазмолітичну та антибактеріальну дію, знижують проникність капілярних судин слизової оболонки анального отвору. Також «Антигеморой» надає м'яку послаблюючу дію.

Компоненти засобу усувають біль і печіння в області заднього проходу, болючість і кров'янисті виділення при дефекації, зменшують розміри гемороїдальних «шишок», надають проносну дію.

Екстракт коренів калгану має протизапальну, в'яжучу, бактерицидну, кровоспинну дію. Дубильні речовини і флавоноїди, що входять до складу рослини, істотно зменшують проникність як капілярів слизової оболонки анального отвору, так і самих клітинних мембран.

Екстракт трави деревію прискорює згортання крові, надає загоювальну і кровоспинну дію, покращує кровообіг, має протизапальну, знеболюючу і антиалергічну дію. Надає кровоспинну дію при місцевих кровотечах. Надає спазмолітичну і бактерицидну дію.

Екстракт евкаліпта має протизапальну, болезаспокійливу, протимікробну і ранозагоювальну дію. Виражену протизапальну дію, значно пригнічуючи вироблення ексудату в місці запалення і знижуючи вираженість запальної реакції, сприяє швидкому загоєнню пошкоджених тканин.

Екстракт календули (карофілен) має виражений ранозагоювальний, протизапальний ефект, деякий бактерицидну дію.

Показания

  • Профілактика і оптимізація лікування геморою;
  • при тріщинах прямої кишки;
  • після операцій на прямій кишці.

Противопоказания

Індивідуальна чутливість до компонентів.

Способ применения и дозы

Застосовують по 1 капсулі жировій 1-2 рази на добу. Попередньо звільнивши капсулу жирову від контурної упаковки, її вводять глибоко в задній прохід після очищувальної клізми або спорожнення кишечника. Після введення капсули бажано перебування в ліжку (лежачи на животі) протягом 30- 40 хвилин.

Тривалість курсу складає 10-15 днів і визначається характером, тяжкістю захворювання, а також досягнутим клінічним ефектом. Перед застосуванням необхідна консультація з лікарем.

Особливості застосування. У зв'язку з легкоплавкістю олії какао, для зручності застосування, необхідно за 5-10 хвилин до використання помістити капсули в холодильник. Після застосування капсули жирової можливі свербіж або печіння, зумовлені дією натуральних екстрактів, зникаючі через 10-15 хвилин.

Применение в период беременности или кормления грудью

Застосування в період вагітності і лактації допускається тільки після консультації з лікарем.

Условия хранения

Зберігати в упаковці виробника в сухому, захищеному від світла місці, при температурі від 5 °С до 25 °С. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Термін придатності

36 місяців. Не застосовувати після закінчення терміну придатності.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Биофитон Антигеморрой капсулы жировые профилактические 1,5 г №10

По этому товару ещё нет отзывов