Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Biotrade Sebomax (Биотрейд Себомакс) Лосьон для кожи волос против перхоти 100 мл

Код: 76187
Biotrade Sebomax (Биотрейд Себомакс) Лосьон для кожи волос против перхоти 100 мл
Цена от 444.00 до 645.21 грн

Наличие в 389 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Показания

перхоть, отрубевидный лишай (локальный), себорейный дерматит

Область применения

трихология

Форма выпуска

Жидкости наружные

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Biotrade Sebomax (Биотрейд Себомакс) Лосьон для кожи волос против перхоти 100 мл

Состав

Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Lauryl Glucoside, Coco-Glucoside, Sucrose Cocoate, Sorbitan Sesquicaprylate, Piroctone Olamine, Undecylenic Acid, Phenoxyethanol, Parfum.

Опис

Лосьйон Biotrade Sebomax Anti-Dandruff Lotion підходить для боротьби зі сверблячкою, почервонінням, роздратуванням і накопиченням лупи. Він ефективно видаляє лупу і усуває причину її виникнення - Malassezia furfur.

Sebomax лосьйон містить сульфід селену (1%), який відрізняється вираженим антісеборейний ефектом, і саліцилову кислоту (2%), яка сприяє швидкому видаленню лупи. Комбінація двох активних інгредієнтів призводить до швидкого полегшення і довгострокового контролю над лупою.

Способ применения и дозы

Нанесіть на корені вологих волосся масажними рухами відразу після миття. Залиште на 15 хвилин і промийте водою. Застосовуйте 2 рази в тиждень до повного вирішення проблеми та в якості профілактики - один раз в 3-4 тижні. Рекомендується попередньо промити волосся шампунем Sebomax Control, спеціально призначеним для використання з лосьйоном Sebomax. При діагностиці дерматологом яскравого лишайника / pityriasis versicolor - захворювання, викликаного дріжджами, званими Pityrosporum orbiculare, вираженого жовто-коричневими плямами на грудях, спині та руках - лосьйон Sebomax застосовується наступним чином: нанести після купання на вологу шкіру тільки на уражені ділянки, залиште на 15 хвилин і промийте водою. Застосовуйте один раз в день протягом 5 послідовних днів. Профілактично, на початку літа, застосовується один раз в день протягом 3 послідовних днів. При використанні лосьйону Sebomax знімайте все срібні прикраси, оскільки вони можуть окислюватися при контакті із які сульфідом селену.

Попередження

Якщо ви відчуваєте печіння, свербіж або почервоніння, припиніть використання продукту. Якщо скарги не дозволяються протягом трьох днів, зверніться до дерматолога.

Регистрационные данные

Инструкция для: Biotrade Sebomax (Биотрейд Себомакс) Лосьон для кожи волос против перхоти 100 мл

Производитель: Биотрейд (Болгария), BIOTRADE BULGARIA LTD

Код АТХ:

(V) Другие лекарственные средства

(V07) Другие разные нелечебные средства

(V07A) Другие различные нелечебные средства

(V07AT) Косметика

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Biotrade Sebomax (Биотрейд Себомакс) Лосьон для кожи волос против перхоти 100 мл

По этому товару ещё нет отзывов