Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Боди Стар 90 2300 г

Код: 11924
Боди Стар 90 2300 г
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Область применения

физкультура и спорт

Форма выпуска

Порошки недозированные

Разрешено

для взрослых

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Боди Стар 90 2300 г

Состав

Створіть сильне і рельєфне тіло з BODY STAR 90. BODY STAR 90 - джерело високоякісного білку рослинного походження, застосовується як додатковий засіб для прискореного відновлення спортсменів при великих фізичних навантаженнях, а також для збільшення маси Ваших м'язів і підтримки їх у відмінній формі. Основою є соєвий ізолят, який має підвищену біологічну активність і  ефект  тривалої  дії. Це означає, що Ваші м'язи отримуватимуть впродовж довгого часу протеїн, що не містить лактози. Продукт містить біологічно чистий соєвий білок, а також  в оптимальній кількості  амінокислоти, вітаміни і мінерали.

 

Соя містить ВСАА, глютамін, аргінін і ізофлавони, з'єднання з численними позитивними властивостями більше ніж у будь-якому іншому протеїні. BODY STAR 90 повністю відповідає нормам споживання замінних і незамінних амінокислот. Соєвий ізолят потрібний під час підготовки до змагань, оскільки цей продукт допомагає зменшувати жирові відкладення і створює бажану мускулатуру.

 

Показники: швидке нарощування м'язової маси; для прискорення відновлення організму; підвищення працездатності; гальмування процесів катаболізму.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Боди Стар 90 2300 г

По этому товару ещё нет отзывов