Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Бравол капсулы №60

Код: 53186
Бравол капсулы №60
Цена от 291.06 до 524.00 грн

Наличие в 346 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Область применения

урология

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Бравол капсулы №60

Состав

Склад Бравол: 1 капсула містить 300 мг екстракту Якірців сланких, що містить 90% фуростанолових сапонінів

Функціональні властивості: Бравол сприяє нормалізації еректильної функції, нормалізації статевих розладів у чоловіків і жінок, посиленню лібідо, сили і тривалості ерекції, покращенню функцій при певних формах безпліддя у чоловіків: безпліддя на базі ідіопатичної олігоастенотератоспермії (зменшення кількості і якості сперматозоїдів у виділеній спермі); безпліддя при відсутності поліпшення спермальних показників протягом одного року після операції з приводу варикоцеле; імунологічно зумовленого безпліддя, у жінок позитивно впливає на загальний стан з клімактеричним і посткастраційним синдромом з виявленими нейровегетативними та нейропсихічними проявами, позитивно впливає при ендокринному яєчниковому безплідді.

Інші активні фуростанолові і спіростанолові сапоніни, що входять до складу екстракту плодів якірців сланких, такі як тігогенін, неотіогенін, гітогенін, неогітогенін, гекогенін, неогекогенін, діосгенін, хлоргенін, раскогенін, сарсасапогенін, а також сульфатовані сапоніни та тіогеніни по типу діосгеніна, модулюють ефект протодіосцина.

Стерини, такі як ß-ситостерол і стігмастерол також присутні в екстракті плодів якірців сланких.

Екстракту плодів якірців сланких властивий про-еректильний вплив на печеристі тіла гладких м'язів. Цей ефект пов'язують зі збільшенням звільнення оксиду азоту з ендотелію, що може пояснити його властивості як афродизіак. Біологічно активні речовини, що входять до складу екстракту плодів якірців сланких також сприяють значному збільшенню рівня тестостерону в сироватці крові.

Дані властивості підтверджують традиційне використання екстракту плодів якірців сланких в регулюванні сексуальної дисфункції у чоловіків.

Сечогінні властивості якірців сланких пов'язані з великою кількістю ефірної олії, а також, у високій концентрації солей калію. Підвищення тонусу гладких м'язів, який властивий екстракту плодів якірців сланких, разом з його діуретичною активністю можуть допомогти в приведенні в рух каменів, що знаходяться уздовж сечовивідних шляхів.

Вченими протестована активність якірців сланких на зародження і зростання кристалів оксалату кальцію, а також оксалатне ураження ниркових епітеліальних клітин. Експеременти показали, що екстракт якірців сланких пригнічує утворення і ріст кристалів, а також проявляє протективні властивості. Також, було встановлено, що екстракт якірців сланких інгібує утворення каменів на різних моделях сечокам'яної хвороби.

Сапоніни, виділені з плодів якірців сланких продемонстрували дозозалежне збільшення фагоцитозу, який вказує на стимуляцію неспецифічної імунної реакції.

Показания

за рекомендацією лікаря як дієтична добавка до раціону харчування як додаткове джерело фуростанолових сапонінів, переважно протодіосцину, з метою нормалізації еректильної функції; статевих розладів у чоловіків та жінок; для посилення лібідо, сили та тривалості ерекції.

Не є лікарським засобом.

Противопоказания

вагітність та період лактації, підвищена індивідуальна чутливість до будь-якого з компонентів.

Особливості щодо застосування: рекомендовано застосовувати повноцінний та збалансований раціон харчування, обмежувати тваринні жири, цукор, солодощі та алкоголь. 

Застереження щодо застосування: не перевищувати рекомендовану добову дозу. Добавку дієтичну не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування. 

Способ применения и дозы

вживати дорослим по 1 капсулі 3 рази на добу після прийому їжі, запиваючи склянкою (200 мл) питної води. 

Термін застосування: не менше 3 місяців. Надалі термін застосування та можливість повторного курсу узгоджувати з лікарем. Перед застосуванням рекомендована консультація лікаря.

Условия хранения

Форма випуску

капсули з масою вмісту 300 мг. №60 у блістерах упакованих у картонну коробку.

Умови зберігання

 зберігати в оригінальній упаковці при температурі не вище 25°С, захищеному від прямих сонячних променів і недоступному для дітей місці.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Бравол капсулы №60

23.10.2021

Алкоголь шкодить дись колись випити ?під час вживання таблеток

Моя Аптека 23.10.2021

Іван, перед застосуванням препарату рекомендована консультація лікаря.