Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Броцевин сироп 150 мл

Код: 67343
Броцевин сироп 150 мл
Цена от 268.28 до 456.99 грн

Наличие в 1569 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Действующие вещества
Категория
Показания

комплексное лечение сухого, влажного кашля

Область применения

общая терапия

Форма выпуска

Жидкости оральные

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Броцевин сироп 150 мл

Состав

10 мл сиропу містять: мед - 500 мг; екстракт листя чебрецю рідкий (Thymus vulgaris) - 350 мг; екстракт росички рідкий (Drosera ramentacea) - 250 мг; ацетилцистеїн - 250 мг; екстракт бальзаму толуанського рідкий (Myroxylon balsamum (L.) Harms) - 250 мг; екстракт кореня алтеї рідкий (Althaea officinalis) - 225 мг; екстракт кореня солодки рідкий (Glycyrrhiza glabra) - 200 мг; екстракт гліцериновий бруньок чорної смородини (Ribes nigrum) - 100 мг; ефірна олія листя евкаліпта (Eucalyptus globulus) - 3,5 мг; ефірна олія лимона (Citrus limon) - 3,4 мг. 

Показания

Може бути рекомендована лікарем для використання в раціонах дієтичного харчування як джерело вітамінів і біологічно активних речовин з метою загального зміцнення організму і створення оптимальних дієтологічних умов обміну речовин. Броцевін як загальнозміцнюючий продукт сприяє відхаркувальному, муколітичному та бронхолітичному ефектам. А також покращує протиглистні, протисклеротичні та ранозагоювальні властивості, позитивно впливає на діяльність всіх систем організму. Може бути рекомендована у разі захворювань дихальних шляхів і легенів, що супроводжуються утворенням в'язкого важко відхаркувального мокротиння, за симптомів обструктивного та астматичного бронхіту. 

Противопоказания

Підвищена чутливість до компонентів продукту.

Способ применения и дозы

Внутрішньо, по 10 мл 1-2 рази на добу. Курс прийому 7-14 днів.

Не перевищувати рекомендовану добову дозу. Дієтичну добавку не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування. 

Условия хранения

Зберігати в упаковці виробника за температури не вище 25 °С, у сухому, захищеному від світла та недоступному для дітей місці.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Броцевин сироп 150 мл

По этому товару ещё нет отзывов