Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Бронховид сироп 100 мл

Код: 11009
Бронховид сироп 100 мл
Цена от 69.00 до 120.00 грн

Наличие в 23 аптеках

Аптеки на карте

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Показания

бронхообструкция

Область применения

простудные заболевания

Форма выпуска

Жидкости внутрь

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Бронховид сироп 100 мл

Состав

Синергетичне поєднання стандартизованих екстрактів відібраних трав, «Бронховід» — це муколітичний, відхаркувальний, протизастійний і пом’якшувальний сироп. Він володіє м’яким противо-алергічним ефектом без седативного впливу. Як модулятор кашлю цей засіб не викликає запорів, не містить спирт і не викликає звикання.

«Бронховід» — безпечний для дітей та вагітних жінок. Він заспокоює слизову оболонку бронхів і не викликає сухості. «Бронховід» також знімає пов’язані з кашлем симптоми. «Бронховід» впливає на слиз і сприяє її виведенню шляхом руйнування фібрину мас і збільшення її плинності при кашлі. Багато складові синергетично допомагають у розширенні звужених бронхів для полегшення дихання. «Бронховід» заспокоює слизову оболонку респіраторних шляхів, пригнічуючи роздратування і чхання, отже, запальні процеси затримуються і усуваються, знімається відчуття задухи і нежить, і таким чином обмежується опортуністична атака патогенів. «Бронховід» добре допомагає при лікуванні алергічного кашлю і контролює алергічні прояви, безпечний і не має седативного ефекту.«Бронховід» модулює надмірний і виснажливий кашель, особливо при сухому кашлі.

Активні інгредієнти:
Adhatoda vasica, Solanum xanthocarpum, Glycyrrhiza glabra, Albezia lebbeck, Piper longum, Ocimum sanctum і Zingiber officinale.

Показания

При продуктивному, а також при сухому кашлі, алергічному кашлі, кашлю курців, і кашлі при забрудненні навколишнього середовища

При кашлі, пов’язаному з інфекцією респіраторних шляхів та легеневому туберкульозі. Дитячий кашель, бронхіт, застуда і нежить.

При інфекційному стані, коли він застосовується разом з антибіотиками, препарат покращує біодоступність антибіотиків у верхніх і нижніх дихальних шляхах, усуває кашель і т.д.

Способ применения и дозы

Дорослим: 2 чайні ложки двічі або тричі на день
Дітям: Пропорційно зменшена доза відповідно віку.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Бронховид сироп 100 мл

По этому товару ещё нет отзывов