Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Bubchen (Бюбхен) Ultra sensitiv Защитный крем под подгузник 75 мл

Код: 75476
Bubchen (Бюбхен) Ultra sensitiv Защитный крем под подгузник 75 мл
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Форма выпуска

Мягкие наружные

Разрешено

для детей

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Bubchen (Бюбхен) Ultra sensitiv Защитный крем под подгузник 75 мл

Состав

Aqua, Zinc Oxide, Helianthus Annuus Seed Oil, Polyglyceryl-3 Polyricinoleate, Ethylhexyl Stearate, Isopropyl Palmitate, Butylene Glycol, Persea Gratissima Oil, Cocos Nucifera Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Ascorbyl Palmitate, Brassica Campestris Sterols, Ceramide 3, Cetearyl Alcohol, Citric Acid, Glycerin, Glyceryl Oleate, Glycine Soja Oil, Heliotropine, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Hydrolyzed Wheat Protein, Lecithin, Olea Europaea Fruit Oil, Panthenol, Plukenetia Volubilis Seed Oil, Polyglyceryl-5 Oleate, Tocopherol, Zinc Stearate, Zinc Sulfate.

Опис

Понад 50 років Bubche виробляє продукти по догляду за шкірою, що оптимально відповідають особливостям шкіри немовлят. Перш за все, ми звертаємо увагу на переносимість шкірою косметики, тому що ніжна дитяча шкіра в 5 разів тонша шкіри дорослої людини. Для цього ми, в першу чергу, використовуємо захисні і доглядаючі властивості рослин, які зарекомендували себе вже у багатьох поколінь.

Завдяки натуральним компонентам і цінним рослинним маслам Bubchen гарантує ніжний догляд за ніжною шкірою дитини. Вся продукція виготовляється з урахуванням найсуворіших гігієнічних вимог і під постійним контролем. Переносимість косметики шкірою перевіряється численними тестами.

Vernix Caseosa - наукова назва первородної або сировидної змазки новонародженого. Вона захищає шкіру дитини в утробі матері від прямого контакту з навколоплідними водами, а після народження - від пересихання і інфекцій. Експерти підтверджують її інтенсивну доглядаючу дію і вплив на подальше дозрівання шкіри.

Спираючись на цей природній приклад, Бюбхен розробив нову серію по догляду за немовлятами для захисту майже як в животі у мами.

Захисний крем Ultra Sensitiv захищає, доглядає і зменшує почервоніння на шкірі, завдяки рослинних масел кокоса, авокадо, жожоба, ceramide 3 і оксиду цинку, постачає вологою, сприяє подальшому дозріванню шкіри.

Використовувати для дітей з народження, для недоношених і дітей із замалою вагою.

  • з натуральними компонентами, які надають заспокійливу дію на шкіру;
  • без барвників;
  • без консервантів;
  • не містить мінерального масла;
  • перевірено дерматологами.

Способ применения и дозы

Нанести невелику кількість крему на шкіру в області підгузника або на почервонілі ділянки, рівномірно розподілити і дати вібратися.

Регистрационные данные

Инструкция для: Bubchen (Бюбхен) Ultra sensitiv Защитный крем под подгузник 75 мл

Производитель: Бюбхен - Bubchen (Германия)

Код АТХ:

(V) Другие лекарственные средства

(V07) Другие разные нелечебные средства

(V07A) Другие различные нелечебные средства

(V07AT) Косметика

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Bubchen (Бюбхен) Ultra sensitiv Защитный крем под подгузник 75 мл

По этому товару ещё нет отзывов