Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Буларди капс. 450 мг блистер №10

Код: 11428
Буларди капс. 450 мг блистер №10
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Показания

диарея

Область применения

гастроэнтерология

Форма выпуска

Таблетки и капсулы

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Буларди капс. 450 мг блистер №10

Состав

Буларді - це эубиотик з противодиарейными, антимікробними та імуномодулюючими властивостями, завдяки яким проявляє високу активність проти широкого спектру патогенних і умовно-патогенних мікроорганізмів. Saccharomyces boulardii стійкі до дії жовчних кислот, резистентні до більшості антибіотиків і низькому рівню pH шлунка. Буларди пригнічує розвиток облігатних ентеротоксигенних анаеробів, порушуючи їх патогенну адгезію; сприяє полегшенню симптомів діареї будь-якої етіології, а також усунення запального процесу і розвитку проявів дисбактеріозу. Після прийому внутрьЅасс?агомусеѕ boulardii швидко досягають високої концентрації в товстому кишечнику, яка зберігається протягом доби.
Антитоксичні властивості Saccharomyces boulardii обумовлені виробленням протеаз, які розщеплюють токсини і діють на рецептори ентероцитів, з якими зв'язується токсин (особливо відносно цитотоксина A, Clostridium difficile), зберігають при цьому клітинну фізіологію і відновлюють метаболічну активність. Буларди сприяє нормалізації консистенції калових мас і мікробіологічного балансу в кишечнику, зниження тривалості й частоти актів дефекації, усунення проблем з травленням і зупинці діареї, не викликаючи при цьому запору.

Склад:
1 капсула Буларди містить: активні інгредієнти: Saccharomyces boulardii — 250 мг, 5?109 КУО; допоміжні речовини: лактоза, антислеживающий агент: двоокис кремнію аморфна.
1 саше Буларди містить: активні інгредієнти: Saccharomyces boulardii — 250 мг, 5?109 КУО; допоміжні речовини: лактоза, мальтодекстрин, антислеживающий агент: двоокис кремнію аморфна, натуральний ароматизатор ванілі, фруктоза.

Показания

Буларди рекомендується в якості дієтичної добавки до раціону харчування з метою загального зміцнення організму та покращення регуляції діяльності мікрофлори шлунково-кишкового тракту. Saccharomyces boulardi, що входять до складу капсул Буларди, сприяють запобіганню та усуненню симптомів гострої діареї і створюють сприятливі умови для розвитку корисної мікрофлори шлунково-кишкового тракту.

Противопоказания

Протипоказано приймати препарат Буларди при індивідуальній непереносимості компонентів.

Способ применения и дозы

За рекомендацією лікаря Буларди вживати дітям грудного (від 3 міс до 1 року) і раннього віку (від 1 року до 3 років), дітям у віці від 3 до 6 років — по 1 капсулі 1 раз на добу за 1 годину до прийому їжі. Капсули Буларди при необхідності можна розкривати. Якщо дитині важко проковтнути капсулу, її вміст можна розчинити в 50-100 мл грудного молока, молочної суміші або кип'яченою питної води при кімнатній температурі.
Дітям у віці від 6 років і старше, дорослим (у тому числі вагітним і годуючим груддю) вживати по 1 капсулі за 1 годину до їди 1-2 рази на добу. Капсулу, запиваючи ½ склянки (100 мл) кип'яченої питної води або молока при кімнатній температурі.
Курс споживання - від 5 до 10 днів, якщо лікар не призначив інакше.
Не запивати гарячими або алкогольними напоями. Для розчинення вмісту капсули використовувати питну воду гарантованої безпеки і якості. Неприпустимо використання питної води з колодязів та каптажних джерел.
Перед початком вживання дієтичної добавки і при одночасному застосуванні будь-яких лікарських засобів рекомендована консультація лікаря. Для максимальної ефективності інтервал між прийомом Буларди та антибіотиків має складати не менше 3 ч.

Условия хранения

Умови зберігання:
Зберігати в упаковці виробника при температурі не вище 25 °C у сухому, захищеному від світла та недоступному для дітей місці.

 

Форма випуску:
Буларди - капсули масою 450 мг. Упаковка: блістер, № 10, № 20, № 30, № 90.
Буларди - саше. Упаковка: № 5, № 10, № 20, № 30, № 300.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Буларди капс. 450 мг блистер №10

По этому товару ещё нет отзывов