Экономь с нами

Экономьте до 30% при бронировании товаров в аптеках.

Буларди саше №10

Код: 11433
Буларди саше №10
Нет в наличии
Нет в наличии

Основная информация

Производитель
Бренд
Категория
Показания

диарея

Область применения

гастроэнтерология

Форма выпуска

Саше

Условия отпуска

безрецептурный

Инструкция для Буларди саше №10

Состав

Дієтична добавка Буларди / Bulardi (саше).

СКЛАД:

1 саше містить: активні інгредієнти: Saccharomyces boulardi - 250 мг; 5xl09 КУО; допоміжні речовини: лактоза, мальтодекстрин, антиспікаючий агент: двоокис кремнію аморфний, натуральний ароматизатор: «Ваніль», фруктоза. Без ГМО.

Буларди / Bulardi це еубіотик - бактеріальний препарат з протидіарейними, антимікробними та імуномодулюючими властивостями, завдяки яким проявляє високу активність проти широкого спектру патогенних і умовно-патогенних мікроорганізмів. Saccharomyces boulardi стійкі до дії жовчних кислот, резистентні до більшості антибіотиків і низького рівня рН шлунка. Буларди / Bulardi пригнічує розвиток облігатних ентеротоксичних анаеробів, порушуючи їх патогенну адгезію; сприяє полегшенню симптомів діареї будь-якої етіології, а також усуненню запального процесу та розвитку проявів дисбактеріозу. Після прийому всередину Saccharomyces boulardi швидко досягають високої концентрації в товстому кишечнику, яка зберігається протягом доби. Антитоксичні властивості Saccharomyces boulardi зумовлені виробленням протеаз, які розщеплюють токсини та діють на рецептори ентероцитів, з якими зв'язуються токсини (особливо відносно цитотоксину A, Clostridium difficile), зберігають при цьому клітинну фізіологію і відновлюють метаболічну активність. Буларди / Bulardi сприяє нормалізації консистенції калових мас та мікробіологічного балансу в кишечнику, зниженню тривалості і частоти актів дефекації, усуненню проблем з травленням і зупиненню діареї, не спричиняє при цьому закрепу.

Показания

рекомендується в якості дієтичної добавки до раціону харчування з метою загального зміцнення організму та покращення регуляції діяльності мікрофлори шлунково-кишкового тракту. Saccharomyces boulardi, які входять до складу Буларди / Bulardi , сприяють запобіганню і усуненню симптомів гострої діареї та створюють сприятливі умови для розвитку корисної мікрофлори шлунково-кишкового тракту.

Противопоказания

підвищена чутливість до окремих компонентів.

Не є лікарським засобом.

Способ применения и дозы

за рекомендацією лікаря вживати дітям грудного (діти віком від 3 місяців до одного року) та раннього віку (діти віком від 1 до 3 років), а також дітям віком від 3 до 12 років по 1 саше 1 раз на добу під час прийому їжі, розчинивши вміст саше в (50-100) мл грудного молока або молочної суміші, або кип'яченої питної води за кімнатної температури.
Дітям віком від 12 років і аарше, дорослим (в т.ч. вагітним та жінкам, що годують груддю) вживати по 1 саше під час прийому їжі 1-2 рази на добу, розчинивши вміст саше в (50-100) мл кип'яченої питної води чи іншої рідини за кімнатної температури.

Не додавати до гарячого або алкогольвмісних напоїв!
Курс споживання - від 5 до 10 днів, якщо лікар не призначив інакше.

Увага! Для розчинення вмісту саше використовувати питну воду гарантованої безпеки та якості. Неприпустиме використання питної води з колодязів та каптажних джерел.

 

ОСОБЛИВОСТІ ЗАСТОСУВАННЯ:

перед початком вживання дієтичної добавки та при одночасному застосуванні будь-яких лікарських засобів рекомендована консультація лікаря. Для максимальної ефективності інтервал між прийомом Буларди / Bulardi та антибіотиків має становити не менше 3 годин.

Условия хранения

ФОРМА ВИПУСКУ:

саше №5, №10, №20, №30, №300, упаковані в картонну коробку. Маса нетто вмісту 1 саше: 1 г ± 7,5 %.

Дата виробництва та строк придатності: дату виробництва вказано на упаковці.

 

СТРОК ПРИДАТНОСТІ

3 роки від дати виробництва. Номер партії (серії) виробництва: вказано на упаковці.

 

УМОВИ ЗБЕРІГАННЯ:

зберігати в упаковці виробника за температури не вище 25 °С у сухому, захищеному від світла і недоступному для дітей місці.

Добавить отзыв к товару

Отзывы о Буларди саше №10

По этому товару ещё нет отзывов